Beyzade Haber

Uğur Karakullukçu, Galatasaray'ın gözden çıkardığı ismi açıkladı: "Daha iki ay önce aldın"

SPOR

Spor yorumcu Uğur Karakullukçu, Galatasaray'da Jelert'in kiralanacağını ifade etti.

Galatasaraylı yorumcu Uğur Karakullukçu, Youtube kanalında Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.
Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"38 yaşındaki Mertens’in bir maç yedekte durması germemeli. 90 dakikalık bir oyuncu olmadığı artık kesin. Her duran topun başına geçiyorsun, senden duran topu daha iyi kullanan adam var. Sen niye her topun başına geçiyorsun? Sara bu konunun Bayern Münih’i filan.

Jelert'e 9 milyon Euro verildi, süre almıyor, Kaan Ayhan oynuyor. Bu kadar az süre vereceksen, senin yedek sağ bekinin Ali Turap olması lazım, Jelert değil. Bu role bu maaş da çok, bonservis zaten çok oynatmayacaksan böyle. Kiralık diyorlar, ne kiralığı abi? İki ay önce aldın. Galatasaray'a karşı iyi oynayanlar transfer ediliyor. Sparta Prag'tan nasıl oyuncu almadılar, hayret ediyorum.

Takım yorgun deniyor, 11 oyuncu dışında takımın kalanı nerede? Kalan oyuncular giremeyecekse Galatasaray bu oyunculara neden kamyonla maaş ödüyor? Büyük takımlar bu dönemler için geniş kadrolar yapar.

Galatasaray UEFA kupasını alırken sadece Hagi'yi taşıyordu. Geri kalan herkes 1,5 kişilik oynuyordu. Hem Mertens hem Icardi'yi görmek... Artık hocanın belli ısrarlardan sıyrılması gerekiyor bence. Galatasaray'ın 70 dakika bu ikiliyle muazzam top oynaması mümkün değil.

Icardi, 1 senedir böyle. Icardi, maç içinde ağırlığı olmayı bırak, zaaf yaratan bir oyuncu haline geldi. Icardi, kendi pozisyonu için kendi alanını açabilen bir oyuncuydu."
Kaynak: internet haber merkezi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.