Beyzade Haber

Van Bronckhorst'un Avrupa mesajı

SPOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Eyüpspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Trendyol Süper Lig'deki Eyüpspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Giovanni van Bronckhorst galibiyetten memnun olduğunu söylerken, Avrupa Ligi'ndeki Ajax maçı hakkında da konuştu.
Mücadelenin ardından konuşan Hollandalı çalıştırıcı "İyi bir maç oldu, penaltıların olduğu bir maç oldu. Maça iyi başladık, golü bulduk. İki büyük fırsat bulduk ikinci golü atmak için. Bunları değerlendiremedik sonrasında penaltı golüyle rakip eşitliği sağladı maç 1-1 oldu. İkinci golü bulmak için şansımızı zorladık. İnandık, inancımızı koruduk sürekli denemeye devam ettik ve neticede penaltı golü ile galip geldik. Bana göre de net bir penaltıydı. Attığımız golden sonra da iyi bir savunma yaptık iyi bir takıma karşı oynadık. Bu sezonki ilk mağlubiyetlerini aldılar bu da rakibimizin kalitesini gösteren bir durum. Golü atamadıkça rakip hep oyunda kaldı ama günün sonunda üç puandan memnunuz'' ifadelerini kullandı.
UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Ajax ile deplasmanda yapacakları maç hakkında da konuşan Van Bronckhorst, "Ülkeme gidecek olmaktan mutluyum. Türkiye'de geçirdiğim zamandan da çok zevk alıyorum ama insanın evine gitmesi özel bir durumdur. Ajax'ın yanı sıra Twente maçı da var. İki kez Hollanda takımlarıyla oynayacağız. Ajax, iyi ve taraftarıyla güçlü bir takım. Yeni bir takım kuruyorlar. Bu maça hazırlanmak için 3 günümüz var. Avrupa'da yeni formatta ilk maçımızı oynayacağız. Sonraki turlara katılmak için puanlar almamız gerekiyor. Evimizden uzakta da olsak galip gelmeye çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: internet haber merkezi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.