Beyzade Haber

Yola atılan el bombaları suç çetesinin çıktı

ASAYİŞ

İstanbul’un Beykoz ilçesinde 12 Eylül’de yol kenarına bir poşet içerisinde bırakılan pimi çekilmemiş iki el bombasının sahipleri polis operasyonuyla yakalandı.

Geçtiğimiz gün Beykoz'da ilçesinden bir poşet kenarında bırakılan el bombalarının çeteye ait olabileceği iddiası güçlendi. 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, 12 Eylül'de Beykoz'da TEM Otoyolu'nun Kavacık bağlantısında yol kenarında 2 el bombası bulunmasına ilişkin ortak çalışma yürütmüştü.
Saldırıya giderken polis uygulamasını görünce poşet içerisindeki bombaları yol kenarına atarak kaçtıkları belirlenen üç saldırganla aynı çeteye mensup altı şüpheli şahıs Şişli’de üç ayrı adrese düzenlenen operasyonlarla yakalanarak gözaltına alındı.
Tetikçi çetesi Daltonlarla bağlantılı olabileceği değerlendirilen şüpheliler A.K., O.G., A.K., A.B., M.S.K. ve S.D.’nin adreslerinde yapılan aramalarda ise uzun namlulu silahlarla, bu silahlara ait şarjör mermi ve balistik yelek ve kar maskeleri ele geçirildi.
Kaynak: Milliyet Gazatesi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.