Beyzade Haber

Yunus Akgün yenilgiyi yorumladı

SPOR

Yunus Akgün, EURO 2024 F Grubu'nda 3-0 kaybettiğimiz Portekiz maçının ardından konuştu.

A Milli Takım'ın EURO 2024 F Grubu'nda 3-0 kaybettiği Portekiz maçının ardından oyuncularımızdan Yunus Akgün açıklamalarda bulundu.
Üzgün olduklarını dile getiren Yunus Akgün, Çekya maçı hakkında da konuştu.
Mücadeleyi değerlendiren Yunus Akgün ''Tabii ki zaman zaman istediklerimizi yaptık, zaman zaman yapamadık. Portekiz, büyük bir takım. Cezalandırabiliyor ama bu maçı bir an önce unutmak istiyoruz. Çünkü her şey bizim elimizde. Bir maçımız daha var. O maçı kazanıp gruptan çıkacağımıza inanıyoruz. Tabii ki de yaptıklarımızı ve yapamadıklarımızı analiz edeceğiz. Bir an önce önümüzdeki maça hazırlanacağız. Dediğim gibi bu maçı unutmak istiyoruz. Bizim için üzücüydü. Her şey bizim elimizde. Zaten kazandığımız takdirde gruptan çıkacağız'' ifadelerini kullandı.
Çekya maçında hakkında da konuşan Yunus ''Analizlerimizi yapmıştık ve çok iyi çalışmıştık. Çok hırslıydık açıkçası. Bazen istediklerimizi yapamıyoruz ama bu, turnuva. Çekya maçına hazırlanacağız. Tabii ki de o da kolay olmayacak. Biz, iyi bir takımız. Söylemek istediğim bir şey de var, desteklerini bizden esirgemesinler. Çünkü daha hiçbir şey bitmedi. Her şey bizim elimizde. İnşallah o maçı kazanıp gruptan çıkacağız'' dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.