Orta sahasını Kolombiyalı futbolcu Elan Ricardo ile güçlendiren Beşiktaş'ın, bu bölge için sürpriz bir isimle daha görüştüğü ileri sürüldü.
Sky Sport İsviçre'nin haberine göre; siyah beyazlıların önceliği Lausanne-Sport forması giyen Alvyn Sanches'ti. Beşiktaş Yönetimi, İsviçre Süper Ligi'nin önemli yeteneklerinden biri olarak görülen Sanches için son bir hamleye girişti.
Haberde, Beşiktaş'ın İsviçre kulübüne 5 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan yüzde 10 pay teklif ettiği kaydedildi. Ancak Lausanne Sportif Direktörü Stephane Henchoz, siyah beyazlılardan gelen bu teklifi reddetti.
Haberin devamında 21 yaşındaki futbolcunun da bu sezon takımından ayrılmayı düşünmediği ifade edildi
Almanların ünlü spor sitesi Sport 1'de yer alan habere göre, İsviçre ekibi Lausanne-Sport, Sanches için 9 milyon euro bonservis talebi bekliyor.
Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösterilen Sanches'in kulübü ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.