ÖNTÜRK’TEN, YOL BAKIM VE ALTYAPIDA BÜYÜK ATILIM

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, il genelinde yol yapım, bakım-onarım, genişletme ve modernizasyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ÇEVRE 16.10.2024, 10:47 16.10.2024, 14:25
23
ÖNTÜRK’TEN, YOL BAKIM VE ALTYAPIDA BÜYÜK ATILIM

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, il genelinde yol yapım, bakım-onarım, genişletme ve modernizasyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kentin birçok bölgesinde başlatılan çalışmalarla yollar daha güvenli, geniş ve konforlu hale getiriliyor.

Göreve geldiği günden bu yana gece gündüz tamamen vatandaş odaklı çalışmalarıyla tanınan Daire Başkanı Mehmet Yüksek, yürüttüğü projelerle halkın büyük takdirini kazanıyor. Yol hizmetlerindeki titizliği ve kapsamlı yaklaşımı, vatandaşların yaşam kalitesine doğrudan katkı sağlıyor.

BAŞKAN ÖNTÜRK’TEN ULAŞIM KONFORUNA BÜYÜK KATKI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ün vizyonu ve Daire Başkanı Mehmet Yüksek'in gayretli çalışmalarıyla Hataylıların ulaşım konforu her geçen gün artıyor. HBB'nin yol hizmetlerindeki başarısı, vatandaşların yaşam kalitesine olumlu yansıyor.

HEDEF: İLÇELERDE ULAŞIM KALİTESİNİ ARTIRMAK

HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’nın yürüttüğü asfalt işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte, birçok ilçede yol kalitesinin artırılması ve ulaşımın daha da kolaylaştırılması hedefleniyor. Başkan Yüksek’in vizyoner çalışmalarıyla, Hatay genelinde yollar modernize ediliyor ve halkın günlük hayatı kolaylaşıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Ekim 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:41
Öğle 12:29
İkindi 15:36
Akşam 18:07
Yatsı 19:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı