Son Dakika

10 bin lira bayram ikramiyesi

Tuzla Belediyesi sözleşmede bin 557,14 TL olan bayram ikramiyesini çalışanları enflasyona ezdirmemek için 10 bin TL’ye çıkarttı.

GÜNDEM 15.06.2024, 16:30
10 bin lira bayram ikramiyesi
Tuzla Belediyesi ana hizmet binasında ve dış birimlerinde çalışan personeli ziyaret eden Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, “Öncelikle personelimizin gülümsemesini arzu ediyoruz. Yaptığımız hizmetlerle vatandaşlarımızı memnun edeceğimize de inanıyorum. Sözleşmede bin 557,14 TL olan bayram ikramiyemizi de 10 bin TL’ye çıkarttık" açıklaması yaptı.

Eren Ali Bingöl,  personeliyle yüz yüze görüşüp iyi bayramlar dileyerek bayram ikramiyesini 10 bin TL’ye çıkarttıklarını da müjdeledi.
Bingöl, önce Orhanlı’da Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü ardından da Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Otobüs Garajı’nı ziyaret etti.
Belediye Başkanı Bingöl, “Öncelikle personelimizin gülümsemesini arzu ediyoruz. Yaptığımız hizmetlerle vatandaşlarımızı memnun edeceğimize de inanıyorum” dedi.
Belediye Başkanı Bingöl, bir de bayramlaşma mesajı yayımladı:
“Sevgili Tuzlalı komşularım, Mübarek Kurban Bayramı'nın manevi atmosferinde bir kez daha buluşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının doruğa çıktığı bu müstesna günlerde, kalplerimiz sevgiyle, sofralarımız bereketle dolsun.
Kurban Bayramı, yardımlaşma ve dayanışma ruhunun en güzel tezahürüdür. Bu bayram vesilesiyle, dargınlıkları unutup gönül köprüleri kurmanın, komşuluk bağlarımızı daha da güçlendirmenin önemini bir kez daha hatırlayalım. Bayram süresince, sevdiklerinizle bir arada olmanın tadını doyasıya çıkarmanızı, paylaşmanın mutluluğunu doyasıya yaşamanızı diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı'nın ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle... Kurban Bayramınız mübarek olsun.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Haziran 2024
İmsak 03:27
Güneş 05:13
Öğle 12:46
İkindi 16:37
Akşam 20:09
Yatsı 21:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı