2024'ün en iddialı SUV'u: Yenilenen Citroën C3 Aircross Türkiye'de

Citroen, Türkiye'de SUV severleri heyecanlandıracak bir hamleye imza atıyor. Yeni nesil C3 Aircross, 2024 yılı sonunda yollarda olacak.

GÜNDEM 26.06.2024, 10:15
4
2024'ün en iddialı SUV'u: Yenilenen Citroën C3 Aircross Türkiye'de
Citroën, 2024 yılı sonuna kadar Türkiye'de yeni nesil C3 Aircross modelini tanıtmayı planlıyor. Ayırt edici bir stille, tamamen yeniden tasarlanan C3 Aircross yeni bir çağa giriyor ve sektöründeki rekabetçi konumunu geliştiriyor.
Daha güçlü, daha şık ve elektrikli versiyonuyla öne çıkan C3 Aircross, B-SUV segmentinde iddiasını sürdürüyor.

Yeni C3 Aircross, dışarıdan daha güçlü ve şık bir SUV silüetine kavuşuyor. Artık daha iddialı, kaslı ve güçlü bir görünümle gelen bu model, 4,39 metre uzunluğa sahip. Bu sayede kompakt ve kullanışlı yapısını korurken, daha geniş bir kabin sunuyor.
Hibrit ve tamamen elektrikli güç aktarma seçenekleri ile yeni C3 Aircross, Citroën'in B pazarına girmesinin bir devamı niteliğinde.
C3 ile aynı tasarım diline sahip olan yeni otomobil, sürüş sırasında yeni bir konfor seviyesi vaat ediyor. Citroën, yıl sonuna kadar oldukça iddialı B-SUV modeli C3 Aircross'u Türkiye'de tanıtmayı planlıyor.

Radikal bir değişime uğrayan yeni C3 Aircross, Citroën’in ulaşılabilir elektrikli araç iddiasını sürdürüyor. Daha büyük iç kapasitesi, geniş motor seçenekleri ve yüksek konforuyla sektöründe yeni bir çağ başlatıyor.
Markanın çift çizgili amblemi, tasarımın bazı çağdaş bileşenlerine dahil edilerek işçilik ve detaylara gösterilen özen vurgulanmıştır. Yandan bakıldığında SUV genlerini mükemmel bir dengeyle ortaya koyan C3 Aircross, düz tavan çizgisi ve 1,66 metre tavan yüksekliği sayesinde tüm yolculara geniş bir yaşam alanı sağlıyor.

Yeni C3 Aircross, 200 mm yerden yüksekliği ile daha yüksek ve daha güvenli bir sürüş pozisyonu sunuyor. Ayrıca hızlı erişim ve daha fazla gövde koruması sağlıyor. İç mekanın ferahlığı, içeri bol miktarda ışık alan büyük arka camla daha da artıyor.
Otomobillerine daha da fazla kişiselleştirme katmak isteyenler için arka köşelerdeki yeni değiştirilebilir klipsler tamponun rengiyle eşleşiyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Haziran 2024
İmsak 03:31
Güneş 05:15
Öğle 12:47
İkindi 16:38
Akşam 20:09
Yatsı 21:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı