60 ay vadeli otomobil kampanyası başka markada yok! Volkswagen şovunu resmen yaptı

Temmuz ayında kampanyalar düzenlemiş olduğunu duyuran Volkswagen, otomobil almak isteyenler için özel fırsatlarını açıkladı. Peki Volkswagen temmuz ayı güncel kampanyaları neler? İşte Volkswagen’in bu ayki kampanyaları…

GÜNDEM 16.07.2024, 14:25
2
60 ay vadeli otomobil kampanyası başka markada yok! Volkswagen şovunu resmen yaptı
Temmuz ayında otomobil almak için fırsat kollayanların gözleri bir kez daha dünyaca ünlü otomobil markalarına döndü. Her ay satış fiyatlarını güncelleyen markalardan bu ayın rakamları peş peşe gelirken, otomobil alacakların asıl beklediği yeni ayın satış kampanyaları da belli oldu. Dünyaca ünlü otomobil markalarından biri olan Volkswagen, bu ay birbirinden avantajlı üç kampanyayı devreye soktu.
Yeni ayın kampanyalarını duyurmuş olan Volkswagen, bu ay boyunca geçerli olacak indirim ve kredi kampanyasına ilişkin açıklama gerçekleştirdi. Ayrıntılı bilgiler için adresi de veren Volkswagen, otomobil almak isteyenlerin merakını giderecek kampanya açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Peki Volkswagen temmuz ayı kampanyaları neler? İşte Volkswagen’in bu ayki kampanyaları…
Bu aya özel birbirinden avantajlı kampanyalarını devreye sokmuş olan Volkswagen, özellikle yeni T-Cross için hazırladığı kampanya ile dikkat çekti. Markanın gözde modellerinden biri haline kısa süre içerisinde gelmiş olan T-Cross’u özel bir fiyattan satışa çıkardığını bildiren Volkswagen, fiyat için Volkswagen yetkili satıcı bayilerinden bilgi alınabileceğini söyledi. Kampanyaya sadece bu bayiler aracılığıyla katılım sağlanabileceğini belirten Volkswagen, söz konusu modelin tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden indirim uygulanacağının altını çizdi.
Son zamanlarda otomobil tutkunlarının yakın markajında tuttuğu T-Cross için kampanya geçerlilik tarihini de açıklayan Volkswagen, kampanyanın 4 Temmuz 2024 tarihi itibariyle başladığını belirtti. Son günü 31 Temmuz 2024 olarak duyuran Volkswagen, vaat edilen indirimin temel versiyon için geçerli olduğunu bildirdi.
Volkswagen’den bir kampanya da otomobil alacak, ancak nakit bir şekilde ödeme yapamayacaklar için geldi. Her ay faizsiz kredi kampanyaları başta olmak üzere birçok kredi kampanyası ile otomobil alacaklara nakit desteği sağlayan Volkswagen, bu ay da nakit desteği sağlayacağı kampanyasını başlattı. 31 Temmuz’a kadar devam edecek olan kampanyası kapsamında Volkswagen’in belirlemiş olduğu geri ödeme vade süresi ise 60 ay oldu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Ağustos 2024
İmsak 04:30
Güneş 05:56
Öğle 12:46
İkindi 16:27
Akşam 19:26
Yatsı 20:46
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı