Adrasan Bölgesindeki en iyi 9 yemek yeri

Adrasan tatilinde yemek yemek için tercih edebileceğiniz birçok restoran ve kafe bulunuyor. Herkesin damak tadına uygun yiyecekler bulabileceği en iyi Adrasan restoran ve kafelerini bu yazımızda sizler için kaleme aldık.

AİLE 28.06.2024, 02:50
1
Adrasan Bölgesindeki en iyi 9 yemek yeri
Antalya tatillerinde en çok tercih edilen beldelerden biri olan Adrasan, doğa ile baş başa keyifli bir dinlenme süreci sunuyor. Genel olarak kamp tutkunları, doğa severler ve ağaç evlerde kalmaktan mutlu olan yerli ve yabancı turistler tarafından tercih edilen Adrasan, Antalya halkı tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir.
Adrasan’da tatil yapmayı planlayanlar, bu beldeye gelmeden önce nerelerde yemek yiyebileceklerini araştırıyor. Bizler de bu yazımızda, Adrasan’ın en iyi yemek yerlerini sizle için bir araya getirdik.

Saide Cafe & Lounge, Adrasan bölgesinde en çok tercih edilen ve sevilen yerlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Sahil Caddesi üzerinde yer alan bu işletme, denizden çıktıktan sonra yol üzerinde uğrayabileceğiniz ve karnınızı doyurabileceğiniz nezih yerlerden biridir. Bar, kafe, deniz mahsulleri mutfağı, Akdeniz mutfağı ve geleneksel Türk mutfağı lezzetlerine sahip olan bu işletme aynı zamanda vejetaryen ve vegan seçeneklere de sahiptir. Kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve brunch için bu işletmeyi rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Adrasan, Sarıkavak Mevkii’nde yer alan bu işletme, nehrin içerisinde yer alan konumu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Deniz mahsulleri ve Türk mutfağının geleneksel lezzetlerine sahip olan işletmede, vejetaryen ve vegan ürünlerde yer alıyor. Arikanda’da kahvaltınızı ya da brunch keyfinizi yapabileceğiniz gibi öğle ve akşam yemeklerinizi de afiyetle yiyebilirsiniz.

Deniz Caddesi üzerinde yer alan Adrasan Sofra, günün tüm öğünleri için hizmet vermektedir. Otopark, bebek sandalyesi ve masaya servis gibi ayrıcalıklara da sahip olan bu işletme aynı zamanda paket servis hizmeti de sunuyor. Bu sayede sahilde keyfinizi bozmadan Adrasan Sofra’dan siparişinizi verebilir ve deniz manzarasına karşı karnınızı afiyetle doyurabilirsiniz.

Denize yakın konumu ile dikkatleri üzerine çeken bu işletmek, yemek hizmetinin yanı sıra konaklama hizmeti de sunuyor. İşletmede yemek yemek için konaklama zorunluluğu ise aranmıyor. Hem kafe hem restoran hem de bar olarak hizmet veren bu işletmede ağırlıklı olarak Akdeniz mutfağına ait lezzetler ve Türk mutfağının öne çıkan lezzetleri yer alıyor. Aynı zamanda vegan ve vejetaryen menüleri de bulunuyor.

Deniz Caddesi üzerinde yer alan bu işletme de yine denize olan yakınlığı ile sıklıkla tercih edilmektedir. Adından anlaşıldığı gibi çeşitli gözlemeler hazırlayan bu Zeytin Gözleme, vegan ve vejetaryen konukları için özel gözlemeler de hazırlamaktadır.

Sarıkavak Caddesi üzerinde yer alan Sebo Cafe bir aile işletmesidir. Et yemeklerinden Akdeniz mutfağının sebze yemeklerine kadar birçok farklı seçeneğe sahip olan Sebo Cafe aynı zamanda kahvaltı ve brunch servisi de sunuyor.

Paradise Cafe, Adrasan Deresi’nin üzerine kurulmuş bir işletmedir. Deniz Mahallesi’nde yer alan bu işletme, Antalya’nın sıcak yaz günlerinde insanların serinlemesine imkan sunuyor. Akdeniz ve Türk mutfağına ait lezzetli konuklarına sunan Paradise Cafe’de günün tüm öğünleri için uygun yiyecekler bulunabilir.

Deniz Caddesi üzerinde yer alan bu işletme, sahil kenarında olması nedeni ile özellikle sabah kahvaltılarında ve akşam yemeklerinde sıklıkla tercih edilmektedir. Tüm öğünler için hizmet veren Merhaba Garden, rezervasyon hizmeti de sunmaktadır.

Adrasan’da bulunan birçok restoran ve kafe gibi Nihal Restoran’da Deniz Caddesi üzerinde yer alıyor. Kumsalın tam karşısında yer alan bu işletme, sahip olduğu otantik atmosferi ile ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Aynı zamanda ferah bir alana sahip olması, meze ve balık menüsünün geniş olması ile de akşam yemeklerinin en uğrak noktalarından biri olarak karşımıza çıkıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Haziran 2024
İmsak 03:31
Güneş 05:15
Öğle 12:47
İkindi 16:38
Akşam 20:09
Yatsı 21:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı