Son Dakika

Ahmet Çakar neden Erman Toroğlu’nun elini öptü? İşte o gerçek!

Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu senelerdir süren küslüklerini bitirdi. Ahmet Çakar, Erman Toroğlu’nun elini öptü ve onun her daim iyiliğini ve desteğini gördüğünü dile getirdi. Ahmet Çakar, seneler sonra barıştığı Erman Toroğlu’nun elini öptü. O anlar sosyal medyada gündem oldu. Peki Ahmet Çakar neden Erman Toroğlu’nun elini öptü? İşte o gerçek.

SPOR 26.10.2024, 19:30
Ahmet Çakar neden Erman Toroğlu’nun elini öptü? İşte o gerçek!
İkili TFF’de bir araya gelerek fotoğraf paylaşmayı ihmal etmediler. Ahmet Çakar sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, ”Yıllar sonra Erman abimle bir aradayız” notunu yazdı. İki ünlü eski hakem akşam da eğlence mekanında objektiflere yansıdı. Eğlencenin tadını çıkaran Ahmet Çakar, Erman Toroğlu barışma anlarını da videoya almayı ihmal etmedi. Toroğlu’nun elini öpen Ahmet Çakar, ”Erman Toroğlu’nun her daim iyiliğini ve desteğini gördüm” ifadelerini kullandı. Konuşmasını devam ettiren Çakar, ”Erman Toroğlu benim ağabeyim, ben onun elinde büyüdüm. Yanlış da yapmış olabilirim. O da beni affetti. Erman Toroğlu’nun 26 yaşında eline düştüm. Bana büyük iyilikleri, sevapları, maddi manevi iyilikleri oldu” şeklinde konuştu.

Ahmet Murat Çakar 3 Ağustos 1962, İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır, Türk hekim, eski hakem ve spor yorumcusudur. Pek çok uluslararası maçı yönettikten sonra hakemliği bırakmış ve futbol yorumculuğuna başlamıştır. Çakar ayrıca spor yazarlığı ve yarışma sunuculuğu da yapmıştır. 1980 yılında İstanbul Erkek Lisesi’ni bitirdikten sonra babasının mesleğini devam ettirmek için İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirmiştir; doktor olarak göreve başlamıştır. Çakar, hakemlik kariyeri boyunca 100’ün üzerinde uluslararası maç ve derbi karşılaşması yönetmiştir. Avrupa Şampiyonası’nda üst düzey maç yönetmiş iki Türk hakeminden biri olmuştur. Ayrıca Şampiyonlar Liginde görev yapan üç Türk hakeminden birisidir.
Kaynak: İnternet Haber Merkezi

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Ekim 2024
İmsak 05:30
Güneş 06:50
Öğle 12:28
İkindi 15:28
Akşam 17:55
Yatsı 19:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı