Ahmet Çakar’dan F.Bahçe G.Saray Derbisi Tahmini! Günler Önce Açıkladı

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle ilgili dikkat çekici bir tahminde bulundu. Çakar, derbinin ilk golünün Galatasaray tarafından atılacağını, ancak mücadelenin berabere sonuçlanacağını öne sürdü. Çakar'ın bu tahmini, futbolseverler arasında büyük ilgi ve tartışma oluşturdu.

SPOR 19.09.2024, 16:40
2
Ahmet Çakar’dan F.Bahçe G.Saray Derbisi Tahmini! Günler Önce Açıkladı
Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Kadıköy'de oynanacak derbiye ilişkin dikkat çeken bir tahminde bulundu. Çakar, bu önemli mücadele için öngörülerini paylaşırken, iki ezeli rakibin karşılaşmasının büyük bir çekişmeye sahne olacağını belirtti. Çakar’ın tahmini, derbi öncesinde futbolseverler arasında merak uyandırdı ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

Açıklamalarıyla her seferinde olay olan Ahmet Çakar, Fenerbahçe Galatasaray derbisine dair yaptığı yeni tahminde "Bence derbinin ilk golünü Galatasaray atar ama müsabaka da berabere biter." sözlerini kullandı.

Futbolseverlerin heyecanla beklediği Fenerbahçe - Galatasaray derbisi 21 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Eylül 2024
İmsak 04:57
Güneş 06:17
Öğle 12:37
İkindi 16:05
Akşam 18:48
Yatsı 20:03
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı