AK Partili belediye başkanları kampa girdi

AK Partili belediye başkanları, 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirmek için dün Ankara Kızılcahamam'da kampa girdi. Yarın son bulacak kampa, Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak. Kampta bakanlar sunum yapacak. Kampın en önemli gündemi ise sokak köpekleri sorununa yönelik çözüm yolları olacak.

SİYASET 01.07.2024, 04:40
AK Partili belediye başkanları kampa girdi
ANKARA / AK Parti, 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirmek ve yerel yönetimler yol haritasını oluşturmak için 541 belediye başkanı ile dün Ankara Kızılcahamam'da kampa girdi. Bugün ve yarın devam edecek kampa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Bakanların sunum yapacağı kampta, yerel yönetimler için yol haritası üzerinde çalışılacak.

Kampın en önemli gündem maddesi ise bugün masaya yatırılacak. Son dönemlerde toplumda büyük tartışmalara neden olan başıboş sokak köpeklerine yönelik çözüm yolları hakkında belediye başkanları sunum ve raporlarını paylaşacak. Öte yandan AK Parti’nin, sokak köpekleri ile ilgili üzerinde çalıştığı kanun teklifi hakkında da belediye başkanlarının sürece nasıl katkı sağlayacağı yönünde de görüşleri alınacak.

Kampta bakanların da programları yoğun geçecek. Çevre, Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş Özdemir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, görev alanları ile ilgili belediye başkanlarını sunumları ile bilgilendirecek. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de sunum yapacağı kampta özellikle tasarruf tedbirleri üzerinde belediye başkanlarına sunum yapılması bekleniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 03 Temmuz 2024
İmsak 03:32
Güneş 05:17
Öğle 12:48
İkindi 16:39
Akşam 20:09
Yatsı 21:46
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı