AK Parti'ye yakın medya duyurdu! Erdoğan, A Takımındaki isimlerle yolları ayırıyor

AKP'de gözler kongre sürecine çevrildi. İktidara yakın medyada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, A Takımındaki isimlerle yolları ayıracağı iddia edildi.

GÜNDEM 31.08.2024, 11:45
1
AK Parti'ye yakın medya duyurdu! Erdoğan, A Takımındaki isimlerle yolları ayırıyor
AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında 3 Eylül Salı günü toplanacak. Kongre sürecinin görüşüleceği toplantı için dikkat çeken iddialar ortaya atıldı. İktidara yakınlığıyla bilinen A Haber'in haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, A Takımında değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. 

8'inci Olağan Büyük Kongre'nin takvimine göre önce belde, sonra ilçe, il ve son olarak büyük kongre yapılacak. A Haber'e göre sürecin ekim ayında başlatılması, Ramazan Bayramına kadar il kongrelerinin tamamlanması, mayısta ise büyük kongreye gidilmesi planlanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti yönetim organı olan ve yedekleriyle birlikte 110 üyeden oluşan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu için yetki sahibi olacak. Erdoğan'ın, parti vitrini ve A takımında da değişiklikler yapması bekleniyor. AKP yetkilileri, kongre sürecini 2028 seçimlerine yönelik yeni kadroların belirlenmesi olarak değerlendiriyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 15 Eylül 2024
İmsak 04:53
Güneş 06:14
Öğle 12:39
İkindi 16:09
Akşam 18:54
Yatsı 20:09
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı