Altay Bayındır Manchester United'dan gidiyor mu? Resmen açıkladı

İngiltere Premier Lig'in devlerinden Manchester United'da forma giyen Altay Bayındır, forma şansı bulamadığı için takımından ayrılacak mı? Soruları cevapladı.

SPOR 20.10.2024, 16:15
Altay Bayındır Manchester United'dan gidiyor mu? Resmen açıkladı
Manchester United'da forma giyen Altay Bayındır, UEFA Avrupa Ligi'nde eski takımı Fenerbahçe ile oynayacakları maç hakkında açıklamalarda bulundu. TRT Spor'da yayınlanan Avrupa Stüdyosu programına konuk olan ve sarı lacivertli takımdaki kariyeri ile kendisi hakkında çıkan transfer iddiaları için de konuşan Altay Bayındır şunları söyledi:

"Teknik direktör Erik ten Hag'la Manchester United'da oynamamamla ilgili bir konuşmamız geçti. Ben hocanın kararına her zaman saygı duyarım ama oynamak için de her şeyi yaparım. Ben sadece sahaya odaklanıyorum."

"Avrupa'da oynayan birçok oyuncumuz için gerçeği yansıtmayan haberler çıktı. Ben olduğum takımda başarılı olmaya çalışan ve verdiği mücadelenin karşılığını almaya çalışan bir insanım ama tabiki de zamanın ne göstereceğini kimse bilemez. Benim şu andaki düşüncem bulunduğum takımda ve alanda en iyi olabilmek için sonuna kadar çalışmaya devam etmek."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 21 Ekim 2024
İmsak 05:25
Güneş 06:44
Öğle 12:28
İkindi 15:33
Akşam 18:03
Yatsı 19:17
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı