Anadolu Gençlik Derneği, Siyonist soykırıma 'dur' demek için meydana iniyor

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Azerbaycan petrolünün Türkiye'den Siyonist İsrail rejimine sevkiyatının sonlandırılması için Adana'nın Ceyhan ilçesinde 'Vanaları Kapat, Yaraları Kapat' konulu bir protesto düzenleyecek.

GÜNDEM 12.09.2024, 17:45
Anadolu Gençlik Derneği, Siyonist soykırıma 'dur' demek için meydana iniyor
Siyonist İsrail rejimi, Gazze'deki soykırımına devam ediyor. Siyonist rejimine İslam ülkelerinden henüz ciddi adım gelmezken sivil toplum kuruluşları Gazze'deki katliama dikkat çekiyor.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) de Siyonist İsrail'in Gazze'deki soykırımının sonlandırılması için Azerbaycan petrolünün Türkiye üzerinden İsrail'e sevkiyatının durdurulmasıyla ilgili önemli protestoya imza atacak. 
AGD Başkanı Salih Turhan'ın yaptığı açıklamada Gazze'deki soykırıma hassasiyet gösterilen tüm vatandaşlar protesto gösterisine davet edildi.
'Vanaları Kapat, Yaraları Kapat' konulu protesto gösterisiyle ilgili AGD Başkanı Turhan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Anadolu Gençlik Derneği olarak Azerbaycan petrolünün ülkemiz aracılığıyla siyonist İsrail rejimine sevk edilmesini protesto etmek ve İsrail rejimine giden petrol vanasının kapatılması talebinde bulunmak amacıyla 14 Eylül 2024 cumartesi günü Adana'nın Ceyhan ilçesinde gerçekleştireceğimiz programda sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Eylül 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:16
Öğle 12:38
İkindi 16:06
Akşam 18:49
Yatsı 20:04
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı