ANFİDAP, 6 Ekim’de Ankara’da yürüyecek

Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP) yönetimi Millî Gazete ve TV5’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında 6 Ekim’de 7 Ekim Aksa Tufanı’nın birinci yıl dönümü nedeniyle Ankara’da gerçekleştirecekleri yürüyüş ile ilgili bilgi aktarımı gerçekleştirildi.

GÜNDEM 23.09.2024, 04:35
ANFİDAP, 6 Ekim’de Ankara’da yürüyecek
Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP) yönetimi, Millî Gazete ve TV5’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette TV5 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yılmaz, Millî Gazete muhabiri Mehmet Fahri Özkan hazır bulunurken, 6 Ekim’de Ankara’da gerçekleştirecekleri yürüyüş ile ilgili bilgi aktarımında bulundular.

ANFİDAP’ın 300 STK’nın destek verdiği bir organizasyon olduğuna dikkat çeken dönem temsilcisi Aziz Oğuzhan Karaman, platform olarak 7 Ekim’den bugüne birçok program gerçekleştirdiklerini ifade etti. Karaman, “Aksa Tufanı’nın senesinin dolması nedeniyle 6 Ekim’de Ankara’da Kurtuluş Parkı’ndan Anadolu Meydanı’na kadar bir yürüyüş gerçekleştireceğiz. Kalbinde Filistin sevgisi olan tüm vatandaşlarımızı yürüyüşe bekliyoruz” dedi.

İsrail’in katliamlarına sessiz kalmamak için organizasyonlarını sürdüreceklerini ifade eden Karaman, 7 Ekim’den bugüne Filistin’de on binlerce vatandaşın şehit edildiğini, on binlerce vatandaşın ise yaralandığını kaydederek, “ANFİDAP olarak bizler bütün siyasi partilerin ve derneklerin üzerine bir organizasyon olarak tepkimizi göstermek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye’de Filistin ile ilgili tepki etkinliklerini düzenlemeye de devam edeceğiz” dedi.
 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Eylül 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:25
Öğle 12:34
İkindi 15:56
Akşam 18:34
Yatsı 19:48
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı