Son Dakika

Ankara’da bayi satışı ve e-gazete abone çalışması başlatılacak

Milli Gazete, Ankara’daki kurumsal nezaket ziyaretlerine devam ediyor.

GÜNDEM 15.09.2024, 07:15
Ankara’da bayi satışı ve e-gazete abone çalışması başlatılacak
Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Millî Gazete Ankara Sorumlusu Ahmet Sesli, Millî Gazete Reklam Müdürü Ertuğrul Köse ve Ankara büro ekibi, Saadet Partisi Genel Muhasebe ve Mali İşler Başkanı ve Ankara İl Başkanı Adnan Simit, iş insanı Celal Asiltürk ve Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Yönetim Kurulu Başkanı Veli Sarıtoprak’ı ziyaret etti.

Ziyarette, Saadet Partisi Genel Muhasebe ve Mali İşler Başkanı ve Ankara İl Başkanı Adnan Simit, İl Teşkilat Başkanı Nevzat Açıkgöz, Siyasi İşler Başkanı Osman Oktay, Eğitim Başkanı Mustafa Aydın, Mali İşler Başkanı Mehmet Bircan, Tanıtım ve Medya Başkanı Mustafa Başpehlivan, Dış İlişkiler Başkanı Erkan Akköse, Planlama Koordinasyon Başkanı Süleyman Canbaz, Halkla İlişkiler Başkanı Seyit Mehmet Karagülle ve Hukuk İşleri Başkanı Ahmet Yazıcı da hazır bulundu. Ziyarette konuşan Simit, Milli Gazete’nin yarım asrı geçen yayıncılık hayatında, eğilip bükülmeden yoluna devam ettiğini belirterek, Milli Görüş hareketi için önemli olduğunun altını çizdi. Simit ayrıca, Milli Gazete’nin Ankara özelinde bayi satışlarında artış sağlanması ve e-gazete anlamında abone çalışmaları gerçekleştireceklerini ifade etti.

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı’na yapılan ziyarette, Simit’in Genel Muhasebe ve Mali İşler Başkanlığı görevinin hayırlara vesile olması dileğini iletirken, çalışmalarında başarı temennisinde bulundu. Kurdaş ayrıca Milli Gazete özelinde gösterilen çaba için de teşekkürlerini iletti.

İş insanı Celal Asiltürk, Milli Gazete’nin yayın hayatında geçirdiği yarım asrın önemine dikkat çekerek, Milli Gazete’nin sürdürdüğü yayın politikasının kıymetli olduğunu belirtti.

Milli Gazete’nin hem sanayiciler hem de çalışanlar ile ilgili yaptığı haberlerin önemli olduğunu ifade eden Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Yönetim Kurulu Başkanı Veli Sarıtoprak, Milli Gazete’nin önemli sorunları da gündeme getirdiğini kaydetti. Ziyaretlerin ardından plaket takdimi gerçekleştirildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Eylül 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:16
Öğle 12:38
İkindi 16:06
Akşam 18:49
Yatsı 20:04
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı