Ankara’daki En İyi 10 Pideci

Ankara’da iyi bir pide yemek istediğiniz zaman mutlaka en iyi yeri tercih etmeniz gerekir. Geleneksel olarak servis yapan mekanları sizin için sıraladık.

AİLE 26.06.2024, 03:15
2
Ankara’daki En İyi 10 Pideci
Ankara'dan leziz bir pide yemek istiyorsanız tercih etmeniz gereken 10 farklı mekanı sizin için özenle hazırladık. Karadeniz usulü pideden Samsun usulü pideye kadar birbirinden farklı seçenekleri size özel hale getirmek. Ankara'nın en işlek yerlerinden en sakin bölgelerine kadar birbirinden farklı lokasyonlarda yer alan en iyi pidecilere bu liste aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Ankara'da pide yemek isteyenlere önerilen eşsiz yerlerden biri de Everek Develi Pide. Kızılay'da yer alan bu özel lokanta günün her saati dolu olmayı başarıyor. Kaliteli bir yemek yemek istiyorsanız burayı tercih edebilirsiniz. Everek Develi Pide, size çıtır çıtır bir pide deneyimi yaşatacak.

Ankara'da pide yemek isteyenlerin ilk tercihi olan Tadan Pide özellikle farklı şubeleriyle dikkat çekiyor. Ankara'nın farklı bölgelerinde yer alan şubeleri ile çok sık tercih edilen bu özel lezzet durağı birbirinden lezzetli pideler hazırlıyor. Tadan Pide’yi ziyaret ederek çıtır ve doyurucu bir öğün deneyebilirsiniz.

Ankara’da Karadeniz usulü pide yemek isteyenler için en iyi adreslerden biri Karadeniz Pide. Emek Mahallesi Bosna Hersek Caddesi’nde yer alan bu özel Karadeniz pidecisi en iyi lezzete sahip yerlerden biri. Ankara’da iyi bir pide yemek istediğiniz zaman doğrudan bu adresi tercih edebilirsiniz.

İsmi ile dikkat çeken bir mekan. Özellikle tahinli pide seçeneğiyle ön plana çıkıyor. Farklı bir lezzet yemek istiyorsanız mutlaka bu mekanı tercih etmeli ve Balgat’ta bulunan tarihi tahinli pideyi denemeli.

Özellikle Karadeniz mutfağına yer veren Ayme Karadeniz Pide Evi birbirinden farklı lezzetleriy ile biliniyor. Salaş bir mekan olması ve otantik dizaynıyla da dikkat çeken bir yer. Yerliler kadar turistler tarafından da tercih edilen Ayme Karadeniz Pide Evi, Kızılırmak Mahallesinde bulunuyor.

Bilkent Samsun Pide özellikle geleneksel tatları birleştirmesi sebebi ile çok sık tercih edilen bir mekan. Pişirilen her bir pide farklı bir lezzete sahip ve birbirinden kaliteli tatlara ulaşmak son derece mümkün. Kaliteli tatlarıyla ön plana çıkması ve özel pişirme tekniklerini kullanması Bilkent Samsun Pide’yi ön plana çıkarıyor.

Özellikle Karadeniz yemeklerine ağırlık veren bu özel lokanta pidesi ile de biliniyor. Yumurtalı ve peynirli pidesi favori olan yiyecekleri arasında. Özel lezzetleri ile dikkat çeken Gresta Karadeniz Yemeklerini tercih edebilirsiniz ve tek şubesine Yıldız mahallesinde ulaşabilirsiniz.

Ankara'nın en ikonik bölgelerinden birisi olan ayazma Karadeniz pide herkesin tercihleri arasında bulunuyor. Sancak sitesiyle değil, aynı zamanda fırın, sütlacı ile de bilinen ve bu sebeple de çok sık tercih edilen lokasyonlar arasında. Efsane bir pide yemek ve üzerine tatlı denemek istiyorsanız mutlaka burayı tercih etmelisiniz.

Kaliteli ve lezzetli bir pilav yemek istediğiniz zaman Samsun usulü hazırlık yapan Kuzey Yıldızı’nı tercih edebilirsiniz. En iyi pideye ulaşmak için tek yapmanız gereken menüden istediğiniz pideyi sipariş etmek.

En iyi pideye ulaşmak istediğiniz zaman Ankara’nın en klasik mekanını tercih edebilirsiniz. Kebap 49 lezzetli olduğu kadar klasik tatları ile de dikkat çeken özel bir mekan. Necati Bey Caddesi’nde ve Kavaklıdere’de bulunan 2 farklı şubesiyle en iyi hizmeti vermeye devam ediyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Eylül 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:25
Öğle 12:34
İkindi 15:56
Akşam 18:34
Yatsı 19:48
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı