Ankara’daki en iyi 14 kokoreççi

Ankara özellikle kokoreç tutkunları için en iyi mekanlara sahip şehirlerden biri. Gece yarısına kadar açık olanlardan 24 saat hiç kapanmayanlara kadar birbirinden farklı kokoreç mekanları var.

AİLE 04.07.2024, 11:30
Ankara’daki en iyi 14 kokoreççi
Ankara'ya yolu düşen kişiler kokoreç yemek istedikleri zaman önerdiğimiz 14 farklı kokoreç mekanını tercih edebilir. Kendine has aramalarından gece yarısı açık olmalarına kadar birbirinden farklı özellikler ile öne çıkan 14 kokoreççi sizin için belirlendi.

Türkiye'nin birçok farklı şehrinde yer alan ve Ankara’daki şubesi ile de son derece popüler olmuş Şampiyon Kokoreç başarılı yemekleriyle biliniyor. Kokorecin yanına eşlik eden köfte ve diğer lezzetlerden tadabilir ya da doğrudan kokorece odaklanabilirsiniz.

Bol malzemeli ve lezzetli bir kokoreç yemek istediğiniz zaman tercih etmeniz gereken mekan burası özel baharatları ile öne çıkan ve her zaman çıtır lezzetleriyle sizi buluşturmayı başaran Park Center Kokoreç son derece ünlü bir yer.

Ankara'nın en popüler mekanlarından birisi olman curcuna her zaman kokoreci ile ön plana çıkmayı başarıyor. Eşsiz lezzetler ile buluşmak istiyorsanız ve zengin menüsü olan bir yere gitmek istiyorsanız mutlaka burayı tercih etmelisiniz.

Uzun zamandır yaptığı kokoreçler ile ön plana çıkan Zakir hala popüler bir konumda bulunuyor. Leziz ve İzmir usulü bir kokoreç yemek istediğiniz zaman burayı tercih etmelisiniz. Yenimahalle ilçesinde yer alan Zakir, günümüzde her zaman kalabalık olmayı başarıyor.

Herhangi bir mekanı bulunmayan ve seyyar arabası ile bilinen Farabi, özellikle Çankaya’da biliniyor. Tüm malzemesi bitene kadar çalışmaya devam eden Farabi, en iyi lezzetlerden birini sunuyor.

Fenomen adreslerden birisi olan Şahangiller Kokoreç Ankara için son derece popüler. Keçiören’deki özel lokasyonunda müşterileriyle buluşuyor ve leziz kokoreçler hazırlıyor.

Yeni nesil bir kokoreç denemek istediğiniz zaman mutlaka burayı tercih etmelisiniz. Ankara'nın Anıttepe ilçesinde yer alan ve uygun fiyatlar ile hizmet veren bu restoran son derece popüler.

Özellikle sosyal medya çalışmalarıyla ön plana çıkan bu mekan, başarılı tarifleri ile de tanınıyor. Çankaya'nın vazgeçilmez adreslerinden birisi olması ve doyurucu menüler sunması ile biliniyor.

AVM içerisinde yer alan ve Bilkent’te son derece popüler olan Lokal 71, eşsiz kokoreç tarifleri ile biliniyor. Uygun fiyatlı hizmet veren ve haftanın her saati kalabalık olan Lokal 71, kokoreç için en sık tercih edilen yerlerden biri.

Neredeyse hiç kapanmayan ve her gece lezzetli ve taze kokoreç tarifleriyle ön plana çıkan Kekik, Ankara için son derece önemli. İvedik Caddesindeki özel konumu haftanın her günü çalışmaya devam ediyor.

Dilerseniz tabakta dilerseniz ekmek arası kokoreç yiyebilir ve eşsiz bir lezzete ulaşabilirsiniz. Atatürk orman çiftliğinin vazgeçilmez mekanlarından birine dönüşen Şencam köftecisi, geç saatlere kadar açık bir adres.

Yaşamkent’e yolu düşenler için vazgeçilmez duraklardan biri olan Mehmet Usta, tat dengesine dikkat ettiği kokoreçleri ile biliniyor. Hem aromaya hem baharata özenle yaklaşan Mehmet Usta, popüler bir adres.

Ankara'nın ulus ilçesinde kokoreç yemek isteyenlerin gittiği ilk adreslerden birisi burası. Paket servis seçenekleri de bulunan ve özellikle doyurucu kokoreç tarifi ile bilinen bu mekan hem eski hem de son derece popüler.

İyi bir kokoreç yemek istediğinizde isminin hakkını veren Çıtır’ı tercih edebilirsiniz. Batıkent’te bulunan Çıtır Kokoreç özel fiyatlara sahip.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 07 Temmuz 2024
İmsak 03:36
Güneş 05:19
Öğle 12:49
İkindi 16:39
Akşam 20:08
Yatsı 21:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı