Son Dakika

Antalya'da plaj karıştı: Balta ve neşterle polise direndiler

Antalya'da plaj karıştı. Denizde yüzen kişinin cep telefonu çaldıkları ve 4 bin lira para vererek geri vermelerini istedikleri iddia edilen 5 kişi, olay yerine çağrılan sivil polis ekiplerine neşter ve küçük kamp baltasıyla direndi.

ASAYİŞ 28.07.2024, 21:05
2
Antalya'da plaj karıştı: Balta ve neşterle polise direndiler
Antalya'da denizde yüzen bir kişiden cep telefonu çaldıkları ve 4 bin lira para vererek geri vermelerini istedikleri iddia edilen 5 kişi, olay yerine çağrılan sivil polis ekiplerine neşter ve küçük kamp baltasıyla direndi.
Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki Konyaaltı Sahil Parkı girişinde saat 10.30 sıralarında kimliği belirsiz bir kişi, denizde yüzerken cep telefonunu çaldıkları gerekçesiyle 5 kişiyle tartışmaya başladı. İddiaya göre, telefonu sahibine geri vermek için 4 bin lira para isteyen 5 kişi ile sahibi arasındaki tartışma büyüdü.
Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine sivil polis ekipleri sevk edildi.
Olay yerine gelen ekipler, 5 şüphelinin kendilerine neşter ve küçük kamp baltasıyla direnmesi üzerine takviye ekip istedi. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda resmi ve sivil polis ekibi sevk edildi.
Polise direnmeye devam eden 5 kişi, takviye ekipler geldiğinde biber gazıyla etkisiz hale getirilerek kelepçelendi. Polis, 5 kişinin üzerinde çalınan cep telefonunu bulamayınca, olayın yaşandığı bölgede ve kayaların arasında bir süre arama yaptı ancak bir sonuç elde edemedi.
Polis, şüphelilerin kullandığı baltayı ele geçirdi ve aramasına rağmen neşteri bulamadı.
Öte yandan kelepçelenen şüphelilerden biri, biber gazından etkilendiğini ve nefes almada zorluk çektiğini söylemesi üzerine bir polis memuru tarafından sahildeki duş noktasına götürüldü.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:08
Öğle 12:41
İkindi 16:16
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı