Arda Güler'in golü Mbappe'yi de şaşırttı! Milli yıldız hakkında dikkat çeken sözler

Dünya devi Real Madrid'de forma giyen Arda Güler, az sayıda oynasa da geçtiğimiz sezona damga vurdu. Genç futbolcu, Milli Takım'da da şov yaparken Gürcistan'a ceza sahası dışından mükemmel bir gol atmıştı. Bu gol genç yıldızın yeni takım arkadaşı Mbappe'yi de şaşırtırken flaş bir yorum geldi. İşte detaylar.

SPOR 20.06.2024, 10:20
Arda Güler'in golü Mbappe'yi de şaşırttı! Milli yıldız hakkında dikkat çeken sözler
Futbolseverlerin büyük bir tutkuyla takip ettiği 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) heyecan tam gaz devam ediyor. Ev sahibi Almanya, 2'de 2 yaparken gruptan çıkmayı garantiledi. 
A Milli Takım'ımız ise Gürcistan'la karşılaştığı ilk maçından galibiyetle ayrıldı ve üç puanı hanesine yazdırdı. Bu maçta Arda Güler, ceza sahası dışından mükemmel bir şutla topu doksan diye tabir edilen bölgeye gönderdi.
19 yaşındaki futbolcu, bu golle Avrupa Şampiyonasında ilk maçında gol atan en genç isim unvanını Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun elinden alarak zirveye yerleşti.
Gürcistan karşısında A Milli Futbol Takımı'nın ikinci golünü atan genç yetenek, 19 yaş 114 gün ile Avrupa Şampiyonası tarihinde çıktığı ilk maçta gol atan en genç oyuncu rekorunu kırdı.
İspanyol basınından Defensa Central'in haberine göre; Yıldız futbolcu Kylian Mbappe de Arda Güler hakkında yorum yapan isimlerden biri oldu.
Haberin devamında Fransa'nın milli takım kampında yer alan Mbappe ve diğer Real Madridli futbolcuların Türkiye maçını kaçırmadıkları ve Arda Güler'in golüne hayran kaldıkları öne sürüldü.
Kylian Mbappe, Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler hakkında Aurelien Tchouameni ve Eduardo Camavinga'dan bilgi istedi ve "Onu pek tanımıyorum ama bu gerçekten harika bir gol... Gerçek bir yetenek gibi görünüyor." ifadelerini kullandı..

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Haziran 2024
İmsak 03:29
Güneş 05:15
Öğle 12:47
İkindi 16:38
Akşam 20:09
Yatsı 21:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı