Son Dakika

Babasının küstah oğlu.. Aylak, soytarı, işe yaramaz bir Siyonist: Yair Netanyahu

Gazze’nin altını üstüne getiren, soykırımcı İsrail’in korsan Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun oğlu Yair Netanyahu’yu, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) lüks ve konfor içinde yaşatması, Gazze’deki işgalci askerlerin ve ailelerinin tepkisini çekiyor. Siyonist askerler ve aileleri ‘Netanyahu’nun oğlu da gelsin bizimle savaşsın’ derken, Yair Netanyahu lüks içinde yaşadığı Miami’de aylaklık yapmayı sürdürüyor.

DÜNYA 27.10.2024, 08:20
Babasının küstah oğlu.. Aylak, soytarı, işe yaramaz bir Siyonist: Yair Netanyahu
Korsan İsrail’in başbakanı Binyamin Netanyahu’nun muhalifleri, Bibi’nin başkalarının çocuklarını savaştırarak kendisine ve ailesine siyasi çıkarlar elde etmesine karşı tepkilerini her geçen gün daha fazla ortaya koyuyor. Netanyahu’nun kindar ve kışkırtıcı söylemlerine teslim olan İsrail toplumu Netanyahu’yu başbakanlık koltuğunda tutarak çocuklarının Gazze ateşinde yanmalarını açıkca hak ederken Yair Netanyahu’nun savaş korkusundan yurtdışına kaçması, Gazze’de işgalci askerlerin ve ailelerinin şikayetlerine sebep oluyor.

Sürekli savaş ve çatışmadan beslenerek başbakanlık koltuğunu korumanın hesaplarını yapan Netanyahu iblisinin oğlu Yair Netanyahu babası gibi kindar bir profil çiziyor. Akıl sağlığı bozuk bir Siyonist olduğu her halinden belli olan oğul Netanyahu, ABD’de lüks ve konfor içinde yaşamını sürdürürken sosyal medya hesaplarından sürekli savaş çığırtkanlığı yaparak, babasının siyasi muhaliflerine karşı düşmanca paylaşımlarda bulunuyor.  33 yaşındaki Yair Netanyahu, Nisan 2023'ten bu yana İsrail'in Şin Bet iç güvenlik servisinin koruması altında ABD’nin Florida eyaletindeki Miami’de yaşıyor. İsrail gazetesi The Times İsrail, yakın bir geçmişte, Yair Netanyahu’yu eleştirdiği bir haberinde ‘ Ülke savaştayken babasının oğlu sahillerde aylaklık yapıyor’ başlığını atmıştı. Yair, özellikle zamanının çoğunu sosyal medyada babasını eleştirenlere saldırarak geçiren şımarık bir veliaht hayatı yaşamakla suçlanıyor.

İsrail’in korsan Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, İsrail’in Filistinlilerden gasp ettiği kamu kaynaklarını her fırsatta şahsi menfaatine kullandığı artık dünyanın her yerinde bilinen bir gerçek. Yalan, dolan, hile ve aldatmaca ile koltuğunu korumak için her türlü usulsüzlüğü ortaya koyan Binyamin Netanyahu’nun oğluna yaptırdığı torpiller de artık herkesin diline düştü. Siyonistbaşı Netanyahu, oğlu Yair Netanyahu’nun zorunlu askerliğini Gazze, Batı Şeria gibi çatışma bölgelerinde değil İsrail Savunma Bakanlığı’nın (IDF) Resmi Basın Sözcülüğünde yaptırdı. Bu rahat, konforlu ve güvenli birimde iltimas geçirilerek zorunlu askerlik süresini tamamlayan Yair, halihazırda ABD’de lüks içinde yaşamını sürdürmeye devam ediyor. Netanyahu’nun oğluna yaptırdığı bir diğer torpil vakası da yakın bir zamanda gerçekleşti. HAMAS Lideri İsmail Heniyye’nin İran’da şehit edilmesinin ardından büyük bir paniğe kapılan Binyamin Netanyahu, İran tarafından öldürüleceği korkusuyla Miami’deki oğlu Yair’in korumalarının artırılması talimatı vermişti. Yair Netanyahu, korsan İsrail rejiminin Filistinlilerden gasp ettiği kamu kaynaklarından kendisine ayrılan imkanlarla ABD’de keyif çatarken, İsrailli muhalifler Yair’in bu şatafatlı ve savurgan hayatını ‘kabul edilemez’ olarak nitelendiriyor ve her fırsatta Netanyahu ailesine karşı öfkelerini ortaya koyuyorlar.

Her davranışıyla tam bir soytarı figürü sergileyen Yair Netanyahu, yakın geçmişte yaptığı bir paylaşımda katil babasını Yahudilerin sözde kutsal topraklarını koruyan bir kahraman olarak nitelendirmişti. Binyamin Netanyahu’nun Orta Doğu’da işlediği insanlık suçlarını aklamaya çalışan oğul Netanyahu’ya göre Binyamin Netanyahu bir halk savaşçısı. Gazze’de, Batı Şeria’da, Kudüs’te, Lübnan’da katledilen on binlerce masumun kanını ellerinde taşıyan Netanyahu oğlunu da kendisi gibi azgın ve zalim bir politikacı olarak yetiştirip İsrail’e başbakan yapmak istese de İsrail içindeki Netanyahu muhaliflerinin Yair’in ‘beceriksiz, şımarık, aylak ve hiçbir işe yaramayan bir mirasyedi’ olduğu konusundaki sert tutumları, katil Netanyahu’nun işini oldukça zorlaştırıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Ekim 2024
İmsak 05:31
Güneş 06:51
Öğle 12:28
İkindi 15:27
Akşam 17:54
Yatsı 19:10
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı