Bakan Tunç'tan Mehmet Şimşek açıklaması! Neden istifa haberi çıktı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifa ettiğine yönelik çıkan haberler hakkında konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç çıkan söylentilerin kasıtlı olarak yapıldığını söyledi.

GÜNDEM 24.08.2024, 10:45
1
Bakan Tunç'tan Mehmet Şimşek açıklaması! Neden istifa haberi çıktı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mehmet Şimşek'in istifa ettiği iddialarıyla açıklamalarda bulundu.
Bakan Tunç CNN TÜRK canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulunurken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifa ettiği haberleri hakkında konuştu.
Ortaya atılan istifa haberlerinin kasıtlı olarak yapıldığını ve ekonominin hedeflendiğini dile getiren Bakan Tunç "Milletimizin aynı alım gücüne erişmesi ve enflasyonun tek haneye inmesi için büyük bir çaba var ve bu da gerçekleşecek. Ekonominin bu hedeflerinin yakalanamaması için manipülasyon yapanlar var. Bu şekilde halkı yanıltıcı bilgileri yayanlarla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı bir soruşturma başlattı" ifadelerini kullandı.
Bakan Tunç konuşmasının devaöında şunları söyledi:

Sayın Bakanımızın böyle bir istifa olmadığını söylemesine rağmen yaymaya devam ettiler. Kasıtlı bir yaklaşım. Ekonomi düzelmesin, hükümet yıpransın diye yapılan bir şey. Bu tür kasıtlı haberleri yapanlar millet nezdinde itibar görmez.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 13 Eylül 2024
İmsak 04:51
Güneş 06:12
Öğle 12:40
İkindi 16:11
Akşam 18:57
Yatsı 20:13
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı