Bakan Yerlikaya'dan 'Gereği Yapıldı-18' paylaşımı! İzinsiz çakarlı araç sahibine ceza

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, izinsiz ve mevzuata aykırı şekilde çakarlı araç kullandığı tespit edilen şahsa ceza kesildiğini açıkladı.

ASAYİŞ 14.06.2024, 22:15
Bakan Yerlikaya'dan 'Gereği Yapıldı-18' paylaşımı! İzinsiz çakarlı araç sahibine ceza
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, izinsiz ve mevzuata aykırı şekilde çakarlı araç kullanan bir şahsa idari para cezası kesilerek aracın çakarlarının söküldüğünü duyurdu.
İzinsiz olarak çakar kullanmanın geçiş önceliği olan ambulans, itfaiye ve polisin görevlerinin aksamasına sebebiyet verdiğine işaret eden Bakan Yerlikaya, "Görevi sırasındaki ambulans, itfaiye ve polis araçlarımızın trafikteki önceliği insan sağlığı ve suçlularla mücadeleye yöneliktir" dedi.
Bakan Yerlikaya'nın sosyal medyadan yaptığı paylaşımı şu şekilde:

GEREĞİ YAPILDI-18Sivil Trafik Ekiplerimizin sosyal medya ve ulusal basına yansıyan “Bir yarışma programının 3 yarışmacısının İstanbul'daki büyük finale çakarlı araçla gitmesi” haber ve görüntülerine yönelik yaptığı çalışmalarda;Bu araç sürücünün “ışıklı ve sesli uyarı… pic.twitter.com/ongyP10dXd
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) June 14, 2024


"GEREĞİ YAPILDI-18
Sivil Trafik Ekiplerimizin sosyal medya ve ulusal basına yansıyan “Bir yarışma programının 3 yarışmacısının İstanbul'daki büyük finale çakarlı araçla gitmesi” haber ve görüntülerine yönelik yaptığı çalışmalarda; Bu araç sürücünün “ışıklı ve sesli uyarı işareti veren cihazları, mevzuatta izin verilmeyen bir araca taktığı ve kullandığı tespit edilmiş ve yakalanmıştır. Araç sürücüsüne idari para cezası uygulanmış ve çakar/siren tertibatı söktürülmüştür. Görevi sırasındaki ambulans, itfaiye ve polis araçlarımızın trafikteki önceliği insan sağlığı ve suçlularla mücadeleye yöneliktir. Usülsüz çakar kullanan ve trafikte üstünlük taslayanlara asla müsaade etmeyeceğiz."
GEREĞİ YAPILDI-18Sivil Trafik Ekiplerimizin sosyal medya ve ulusal basına yansıyan “Bir yarışma programının 3 yarışmacısının İstanbul'daki büyük finale çakarlı araçla gitmesi” haber ve görüntülerine yönelik yaptığı çalışmalarda;Bu araç sürücünün “ışıklı ve sesli uyarı… pic.twitter.com/ongyP10dXd pushfn('ads'); — Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) June 14, 2024

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Haziran 2024
İmsak 03:27
Güneş 05:13
Öğle 12:46
İkindi 16:37
Akşam 20:09
Yatsı 21:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı