Barış Alper Yılmaz durdurulamıyor! Bu sezon kaç maç oynadı kaç gol attı?

Galatasaray'ın yıldızlarından Barış Alper Yılmaz, bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Milli futbolcu, geçtiğimiz sezonun ardında bu sezon da fırtına gibi esiyor. Peki Barış Alper Yılmaz, bu sezon kaç maç oynadı kaç gol attı? İşte detaylar.

SPOR 24.10.2024, 15:30
Barış Alper Yılmaz durdurulamıyor! Bu sezon kaç maç oynadı kaç gol attı?
Galatasaray, geçtiğimiz sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşırken bu başarıda en büyük paya sahip oyunculardan biri de Barış Alper Yılmaz olmuştu.
Milli futbolcu EURO 2024 ve hazırlık maçları da hesaba katıldığında yaklaşık 70 maça çıktığı sezonda birçok mevkide forma giydi. 24 yaşındaki futbolcu, çıktığı maçlarda 7 gol 12 asiste imza atarken Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti.
Galatasaray, yeni sezon öncesi futbolcusuna gelen teklifleri reddederken takımda tutma kararı almıştı. 
Bu sezona da etkili bir giriş yapan hücum oyuncusu özellikle hücumda daha etkili bir görünüm sergilemesiyle fark oluşturuyor. Geçtiğimiz sezon toplamda 7 gol atan Barış Alper, bu sezon daha şimdiden 5 gole ulaşmış durumda.
Yıldız futbolcunun performansını bu çizgide devam ettirmesi halinde devre arasında yüksek bir teklif bekleyen Galatasaray'ın, teklifin miktarına göre ayrılığa sıcak bakabileceği öğrenildi.
Barış Alper Yılmaz, 2021-2022 sezonunda ati Terim'in özel isteğiyle Ankara Keçiörengücü'nden transfer edilmişti. Sarı kırmızılılar, BArış Alper için 2.1 milyon euro bonservis öderken büyük bir verim aldı.
Genç futbolcu, Galatasaray formasıyla 123 mücadelede forma giyerken 16 gol 15 asistle adından söz ettirdi. Milli Takım'ın da vazgeçilmezlerinden biri olan futbolcu, Ay yıldızlı formayla 22 maçta 2 gol kaydetti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Ekim 2024
İmsak 05:28
Güneş 06:48
Öğle 12:28
İkindi 15:30
Akşam 17:58
Yatsı 19:13
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı