Başakşehir evinde Kayserispor'la puanları bölüştü

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Başakşehir'i sahasında Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Teknik direktörü Çağdaş Atan,

SPOR 05.10.2024, 23:25
Başakşehir evinde Kayserispor'la puanları bölüştü
Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Bugün oynanan karşılaşmada  Başakşehir'i sahasında Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. 
Maçın ardından Çağdaş Atan'dan açıklamalar geldi.
Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çağdaş Atan, "Bu maçı kazanmamız gerekiyordu." ifadelerini kullandı.
Çağdaş Atan şunları söyledi:
"Bunları usta ayaklarımız gol yapamayınca ilk gelen topta gol yedik. Çok kolay bir gol yedik. İkinci yarıya hamlelerle çok iyi başladık, golü de attık. Maçı koparacağımızı düşünürken öne geçeceğimiz golü atamadık. Bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Kayseri'nin içinde bulunduğu durum, hoca değişikliği, sahada çok fazla geçiş dışında bir planları yoktu. Bu anı değerlendirip maçı bitirmemiz gerekiyordu. Kayserispor oyuncularını gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Milli ara geldi, biraz dinlenmemiz gerekiyor. Takımı tazelemek istedik ama Rapid maçında oynayan oyuncularım daha zinde gözüktü. Yaptığımız rotasyondan çok verim alamadık."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 06 Ekim 2024
İmsak 05:12
Güneş 06:31
Öğle 12:32
İkindi 15:48
Akşam 18:22
Yatsı 19:36
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı