Beşiktaş transferde şartları zorluyor! Hasan Arat 90 milyon euroluk yıldızın peşinde

Beşiktaş geçtiğimiz sezon istediği başarıyı elde edememesi nedeniyle dünya yıldızlarının peşine düştü. Hasan Arat 90 milyon euroluk yıldızın peşine düştü.

SPOR 27.07.2024, 18:14
1
Beşiktaş transferde şartları zorluyor! Hasan Arat 90 milyon euroluk yıldızın peşinde
Geçtiğimiz sezon kötü bir sezon yaşayan Beşiktaş transfer döneminde kadrosuna yıldız isimleri katmaya devam ediyor. Son olarak Hasan Arat 90 Milyon Euro değerindeki yıldız oyuncuyu transfer etmeye çalışıyor. 

Beşiktaş önümüzdeki sezonun kadro planlaması yapmaya devam ediyor. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi isimleri kadrosuna katan siyah-beyazlılarda sürpriz bir transfer haberi daha geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, Marco Asensio’yu gözüne kestirdi. Teknik heyetin raporuna göre planlama yapan yönetim, 28 yaşındaki futbolcu için temaslara hız verdi.
PSG'den ayrılması gündemde olan 28 yaşındaki futbolcu için çalışmalar yürütülüyor. Marco Asensio'nun transferinde Beşiktaş'ın önceliğinin satın almadan ziyade kiralama olduğu kaydedildi.

Marco Asensio'nun maaşı konusunda Beşiktaş ve PSG anlaşmaya vardığı taktirde kiralama işlemi gerçekleştirilecek. Maaş anlamında PSG ile ortak yolu bulma görüşü de ağırlık kazanıyor. Ayrıca tecrübeli yıldızın iknası konusunda çalışmalar yürütülecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:08
Öğle 12:41
İkindi 16:16
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı