Beşiktaş'ın yıldızları Konyaspor galibiyetini değerlendirdi! İşte futbolcuların açıklamaları

Beşiktaş'ta Cher Ndour, Ernest Muçi ve Emirhan Topçu, Konyaspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Ndour, "Gaziantep maçında kaybettiğimiz iki puanın ardından iyi bir reaksiyon gösterdik." dedi.

SPOR 20.10.2024, 23:20
1
Beşiktaş'ın yıldızları Konyaspor galibiyetini değerlendirdi! İşte futbolcuların açıklamaları
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş sahasında Konyaspor'u konuk etti.
Siyah-beyazlılar karşılaşmadan Ciro Immobile ve Rafa Silva'nın golleriyle 2-0 galip ayrıldı.
Konyaspor maçının ardından Beşiktaş'ta Cher Ndour, Ernest Muçi ve Emirhan Topçu açıklamalarda bulundu.

Cher Ndour Konyaspor maçına ilişkin, "Maça çok iyi başladık. İyi Futbol oynadık ve önde bastık. Gaziantep maçında kaybettiğimiz iki puanın ardından iyi bir reaksiyon gösterdik. İkinci yarıda da iyi devam ettik. Gol yemedik. Önümüzdeki Lyon maçı bizim için en önemli maç olacak." ifadelerini kullandı.
Ndour ayrıca şunları kaydetti, "Oynamaya başladım. Önemli olan takımın iyi olması. İyi futbol oynuyoruz, takım olarak iyiyiz. Her oyuncu ilk 11'de oynamaktan mutlu olur ve ben de mutluyum. Önemli olan böyle devam etmek ve kazanmak."

İyi bir atmosferde 3 puan aldıklarını belirten Ernest Muçi, "Çok önemli bir 3 puan kazandık. Atmosfer çok iyiydi. Taraftarımızın desteğiyle iyi oynadık ve kazandık. Lyon maçına ve Galatasaray derbisine odaklanacağız. Mutluyuz." değerlendirmesinde bulundu.
Muçi sözlerini şöylerini tamamladı, "Hocamızın kararları nasıl olursa olsun her yerde yüzde yüzümüzü veriyorum. Önemli olan kazanmak, takımın iyi gitmesi. Bireysel olarak yaptıklarımız ikinci planda. Elimden geleni yapıyorum."
Siyah-beyazlılarda Emirhan Topçu ise şunları kaydetti, "Çok güzel bir atmosfer vardı bugün. Güzel bir galibiyet aldık. Defans oyuncuları için önemli şey gol yemeden maçı bitirmektir. Daha erken ama yolun sonu şampiyonluk."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 21 Ekim 2024
İmsak 05:25
Güneş 06:45
Öğle 12:28
İkindi 15:32
Akşam 18:02
Yatsı 19:16
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı