Beşiktaş'ta Di Maria heyecanı: Ailesi ikna edilebilecek mi?

Süper Lig devi Beşiktaş, Arjantinli yıldız Angel Di Maria'yı transfer etmenin eşiğinde. Siyah-beyazlılar, Benfica ile sözleşmesi sona eren Di Maria'yla her konuda anlaşmaya varırken, transferin tamamlanması için tek engel Di Maria'nın ailesinin Türkiye'ye taşınmaya ikna edilmesi.

SPOR 28.06.2024, 09:30
1
Beşiktaş'ta Di Maria heyecanı: Ailesi ikna edilebilecek mi?
Siyah Beyazlılar, Angel Di Maria transferinde sona yaklaştıkça heyecan da artıyor. Gabriel Paulista ve Rafa Silva ile kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, Arjantinli yıldız futbolcuyu da renklerine bağlamaya hazır gibi görünüyor.
Fanatik'in haberine göre, Beşiktaş, Di Maria ile her konuda anlaşmaya vardı. Portekiz ekibi Benfica ile olan sözleşmesi sona eren Arjantinli futbolcu, yeni sezonda Beşiktaş forması giymeye sıcak bakıyor.
Ancak transferde ufak bir pürüz var. Di Maria'nın ailesi, Türkiye'ye taşınmaya pek sıcak bakmıyor. Tecrübeli futbolcunun ailesi şu an için Arjantin'de yaşamak istiyor.
Beşiktaş yönetimi, Di Maria'nın ailesini de ikna etmek için girişimlerde bulunacak. Yapılacak görüşme ve ikna turları sonrasında Di Maria'nın imza atması bekleniyor.
Geçen sezon 48 maça çıkan Di Maria, 17 gol 13 asiste imza atarak hala yüksek seviyede oynadığını gösterdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Haziran 2024
İmsak 03:31
Güneş 05:15
Öğle 12:47
İkindi 16:38
Akşam 20:09
Yatsı 21:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı