Beşiktaş'tan hem Galatasaray hem Fenerbahçe'ye transfer çalımı! Görüşmeler başladı

Beşiktaş'ta transfer operasyonu başladı. Kartal, hem Fenerbahçe'nin hem de Galatasaray'ın ilgilendiği yıldız futbolcuyla görüşmelere başladı. İşte Beşiktaş'ın Galatasaray ve Fenerbahçe'ye transfer çalımı.

SPOR 25.06.2024, 15:10
1
Beşiktaş'tan hem Galatasaray hem Fenerbahçe'ye transfer çalımı! Görüşmeler başladı
Beşiktaş, geçtiğimiz sezon ligde ve Avrupa'da başarısız olurken Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek taraftarını sevindirmişti.
Siyah beyazlılarda sezon ortasında göreve gelen başkan Hasan Arat, yıldız futbolcu transferleriyle kadro kalitesini yükselteceğini vaat etmişti.
Kartal, devre arasında Ernest Muçi ve Al Musrati için toplamda 21-22 milyon euro bedel öderken bu operasyonun yaz  transfer döneminde de devam edeceği bekleniyor.
Bu doğrultuda hücum hattına kaliteli ve tecrübeli ibir oyuncu almka isteyen siyah beyazlı ekipte gündeme tanıdık bir isim geldi.
Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş ezeli rakiplerinin ilgilendiği yıldız futbolcuyla görüşmelere başladı. Buna göre Siya beyazlılar, Portekizli hücumcu Rafa Silva ile görüşmelere başladı.
31 yaşındaki tecrübeli futbolcunun, Benfica ile sözleşmesi 30 Haziran'da tamamlanacak.Rafa Silva, geçen sezon Portekiz Ligi'nde 30 maça çıkıp 14 gol, 12 asistlik performans sergiledi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Haziran 2024
İmsak 03:29
Güneş 05:15
Öğle 12:47
İkindi 16:38
Akşam 20:09
Yatsı 21:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı