Bu ay da 1,5 milyon TL’nin altında! Chery Tiggo 7 Pro için rakamlar çok değişmedi

Eylül ayının gelmesiyle birlikte otomobil fiyatlarında da değişiklik başladı. Peki Chery Tiggo 7 Pro eylül ayı fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Chery Tiggo 7 Pro eylül ayı rakamları…

GÜNDEM 07.09.2024, 13:10
1
Bu ay da 1,5 milyon TL’nin altında! Chery Tiggo 7 Pro için rakamlar çok değişmedi
Çinli otomobil markası Chery, geçtiğimiz yıllarda Türkiye piyasasına giriş yapmış ve birbirinden gösterişli üç modelini peş peşe müşterileriyle buluşturmuştu. Bu modellerden biri olan Chery Tiggo 7 Pro, sunmuş olduğu konforlu iç tasarım ve gösterişli dış tasarım ile geçen senenin en çok konuşulan modellerinden biri olmayı başardı. Bu sene için de yenilenmiş olan ve müşterileri karşısına bir de ‘Max’ segmentiyle çıkan Chery Tiggo 7 Pro için eylül ayı fiyatları belli oldu. Geçtiğimiz aya göre çok değişmemiş olan rakamlarla satışa çıkan Chery Tiggo 7 Pro için bu ay 6 farklı satış rakamı geldi. Peki Chery Tiggo 7 Pro eylül ayı güncel anahtar teslim satış fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Chery Tiggo 7 Pro eylül ayı güncel anahtar teslim satış fiyatları…

Bu ay yenilenmiş görüntüsü olan ‘Chery Tiggo 7 Pro Max’ ile de satışta olan Chery’nin gözde modeli için yenilenmiş halinde 2 farklı versiyon satışa çıkarıldı. İşte Chery Tiggo 7 Pro Max eylül ayı güncel satış fiyatları:

Geçen seneden bu yana satışta olan Chery Tiggo 7 Pro için eylül ayında 4 farklı versiyonu satışa çıkaran dünyaca ünlü marka, bu fiyatları açıkladı. İşte Chery Tiggo 7 Pro eylül ayı güncel satış fiyatları:

Fiyatların son gününe ilişkin de açıklama yapan Chery, sevilen modeli Chery Tiggo 7 Pro için belirlenmiş olan bu fiyatların eylül ayı boyunca geçerli olacağını belirtti. Başka bir deyişle, 30 Eylül 2024 tarihine kadar Chery Tiggo 7 Pro bu fiyatlardan satılacak.
Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Eylül 2024
İmsak 04:55
Güneş 06:16
Öğle 12:38
İkindi 16:07
Akşam 18:51
Yatsı 20:06
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı