Bu otomobil için 20 bin TL indirim var! Opel Corsa hala 1 milyon TL’nin altında…

Türkiye’de en çok öne çıkan otomobil modellerinden biri olan Opel Corsa için ağustos ayı rakamları belli oldu. Peki Opel Corsa fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Opel Corsa ağustos rakamları…

GÜNDEM 20.08.2024, 07:05
Bu otomobil için 20 bin TL indirim var! Opel Corsa hala 1 milyon TL’nin altında…
Türkiye’de son zamanlarda oldukça konuşulan ve satış rakamlarını da her ay yükseltmeye başlamış olan otomobil modellerinden biri olmasıyla dikkat çeken Opel Corsa, ağustos ayı kampanyaları ve fiyatlarıyla satışa çıktı. Bu ay indirim kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkan Opel Corsa, aynı zamanda segmentinin altında kalan fiyatlarla da dikkat çekti. Peki Opel Corsa ağustos ayı satış fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Opel Corsa ağustos ayı güncel satış fiyatları…

Bu ayın kampanyası bol modellerinden biri olan Opel Corsa için iki ayrı kampanya haberi geldi. Özellikle nakit alım yapacaklar için bir indirim sunan Opel Corsa, ağustos ayına özel olarak nakit alımda 20 bin TL indirim sağlayacağını bildirdi. Aynı zamanda Opel Corsa Ultimate donanımı için online rezervasyona özel bir fiyat belirlemiş olan dünyaca ünlü marka, bu fiyatı 1 milyon 407 bin 900 TL olarak açıkladı.

Ağustos ayı rakamları belli olmuş olan Opel Corsa, bu ay satışa birbirinden farklı 4 benzinli versiyon ile çıktı. Taban fiyatı 1 milyon TL’nin altında olan nadir otomobil modellerinden biri olarak dikkat çeken Opel Corsa’nın her versiyonu için beklenen rakam dünyaca ünlü markadan geldi. İşte Opel Corsa ağustos ayı güncel anahtar teslim satış fiyatı:

Öte yandan Türkiye’de sadece bir elektrikli versiyonu ile satışta olan Opel Corsa’nın elektrikli modeli ağustos ayında segmentinin altında fiyatla satışa çıkan otomobil modellerinden biri olmayı başardı. İşte Opel Corsa elektrikli modeli ağustos ayı güncel anahtar teslim satış fiyatı:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 13 Eylül 2024
İmsak 04:51
Güneş 06:12
Öğle 12:40
İkindi 16:11
Akşam 18:57
Yatsı 20:13
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı