Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den 5 bölgeye yağış uyarısı! İşte güncel hava durumu raporu..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 18 Eylül 2024 tarihinde ülke genelinde etkili olacak hava olaylarına ilişkin son tahminlerini paylaştı. İşte 18 Eylül tarihi için hava durumu..

GÜNDEM 18.09.2024, 09:05
1
Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den 5 bölgeye yağış uyarısı! İşte güncel hava durumu raporu..
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde etkili olacak hava olaylarına ilişkin güncel raporunu yayımladı. Raporda, 18 Eylül 2024 Çarşamba günü itibarıyla beklenen yağış miktarları, sıcaklık değerlerindeki değişimler ve diğer meteorolojik parametreler yer alıyor. Peki, bugün havalar nasıl olacak? İşte ülke genelinde güncel hava tahmin raporu..
18 Eylül için yayımlanan hava tahmin raporuna göre, Türkiye genelinde hava parçalı bulutlu olacak. Ancak Marmara'nın kuzeydoğusu, Akdeniz'in Toroslar bölgesi, İç Anadolu'nun kuzeyi (Sivas hariç), Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Kütahya, Osmaniye, Adana ve Hatay çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak.

Parçalı, yer yer çok bulutlu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Parçalı ve az bulutlu, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Kütahya çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimleri ile doğusunun yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Toroslar mevkii ile Osmaniye, Adana ve Hatay çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Parçalı ve az bulutlu, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kuzeyi(Sivas hariç) ile Kırşehir, Aksaray, Nevşehir ve Niğde çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölge geneli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölgenin kuzey ve doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Az bulutlu, kuzey ve batısının yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Eylül 2024
İmsak 04:57
Güneş 06:17
Öğle 12:37
İkindi 16:05
Akşam 18:48
Yatsı 20:03
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı