Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den sis ve pus uyarısı geldi! İşte 25 Eylül hava tahmin raporu..

Hava sıcaklıkları düşüyor, yağmur bulutları üzerimizde dolaşıyor! Meteoroloji'nin 25 Eylül 2024 tarihinde yayımlanan son hava durumu raporunda, ülkemizin birçok bölgesinde beklenen sağanak yağışlar ve sıcaklık düşüşleri hakkında detaylar yer alıyor. Peki, bugün evden çıkmadan önce şemsiyenizi almalı mısınız? İşte yurt genelinde güncel hava tahminleri..

GÜNDEM 25.09.2024, 09:15
Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den sis ve pus uyarısı geldi! İşte 25 Eylül hava tahmin raporu..
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son hava durumu raporunda, ülkemizin birçok bölgesinde etkili olması beklenen yağışlı ve soğuk hava sistemi hakkında detaylı bilgilere yer verildi. 25 Eylül 2024 tarihi itibarıyla güncellenen bu raporda, saatlik yağış miktarları, sıcaklık değişimleri ve rüzgar hızları gibi meteorolojik parametrelere dair önemli verilere ulaşabilirsiniz. Peki, bugün hava nasıl olacak? İşte güncel hava tahmin raporumuz...

Meteoroloji'den alınan son tahminlere göre, bugün kuzeydoğu kesimler parçalı, yer yer çok bulutlu geçecek. Doğu Karadeniz kıyıları ve Sinop, Samsun, Ordu'nun iç kesimleri yerel sağanak yağışların etkisi altında kalacak. Diğer bölgeler ise az bulutlu ve açık olacak. Sabah ve gece saatlerinde ise Marmara'nın kuzeyi ve doğusu, Batı Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeybatısında sis ve pus görülme olasılığı bulunuyor.

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzeyi ve doğusunda sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzeybatısında sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Sinop'un iç kesimlerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin batısında sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimleri yerel olmak üzere aralıklı sağanak geçeceği tahmin ediliyor.

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Eylül 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:25
Öğle 12:34
İkindi 15:56
Akşam 18:34
Yatsı 19:48
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı