Bugün hava nasıl olacak? MGM'den gök gürültülü sağanak alarmı! İşte yurt genelinde il il hava tahminleri!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde beklenen hava olayları ile ilgili güncel raporunu yayımladı. Raporda, 24 Eylül 2024 tarihi itibarıyla etkili olması beklenen yağış miktarları, sıcaklık değerlerindeki değişimler ve diğer meteorolojik parametreler yer alıyor. Peki, bugün havalar nasıl olacak? İşte güncel hava tahmin raporu..

GÜNDEM 24.09.2024, 09:05
Bugün hava nasıl olacak? MGM'den gök gürültülü sağanak alarmı! İşte yurt genelinde il il hava tahminleri!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre, ülkemizin birçok bölgesinde bugün yağışlı bir hava bekleniyor. 24 Eylül 2024 tarihi itibarıyla geçerli olan bu raporda, saatlik yağış miktarları, sıcaklık değişimleri ve rüzgar hızları gibi detaylı bilgilere yer veriliyor. İşte ülke genelinde güncel hava durumu tahminleri..
Meteoroloji'den alınan son tahminlere göre, Ülkemiz genelinin parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile İstanbul'un Avrupa yakası, Karabük, Bolu, Artvin, Ardahan, Ağrı, Iğdır'ın güneyi, Van ve Erzurum'un kuzey kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara’nın doğusu ve Batı Karadeniz’de yer yer sis ve pus bekleniyor.
Hava sıcaklıklarının iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgarın genellikle yurdun güney ve batı yönlerden, Güneydoğu Anadolu'da kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Eylül 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:25
Öğle 12:34
İkindi 15:56
Akşam 18:34
Yatsı 19:48
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı