Bugün yurtta hava nasıl olacak? İşte MGM'den güncel hava durumu raporu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 3 Eylül 2024 tarihi itibarıyla ülke genelinde etkili olacak hava koşullarına ilişkin güncel tahmin raporunu yayınladı. Yeni haftanın başlangıcında hava durumunun nasıl olacağı merak ediliyor. İşte 3 Eylül tarihli hava durumu raporunun detayları...

GÜNDEM 03.09.2024, 09:15
Bugün yurtta hava nasıl olacak? İşte MGM'den güncel hava durumu raporu!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 3 Eylül Salı günü için yayınladığı son hava durumu raporuyla merakımızı giderdi. Peki, bugün hava durumu nasıl olacak? İşte 3 Eylül hava durumu tahminleri..
Meteoroloji'ye göre, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı ve Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, Batı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile bazı iç Anadolu illerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Özellikle Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii, Hatay, Afyonkarahisar, Sakarya, Muğla, Ordu, Giresun, Rize ve Trabzon'un iç kesimleri ile Ankara'nın kuzey ve doğusunda yağışlar kuvvetli olabilir. Diğer bölgelerde ise hava genellikle az bulutlu ve açık olacak.
Yağışların; Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz’in Toroslar mevkii ile Hatay, Afyonkarahisar, Sakarya çevreleri, Muğla, Ordu, Giresun, Rize ve Trabzon'un iç kesimlerinin yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Son meteorolojik verilere göre, Marmara Bölgesi'nde yaşayanlar daha sıcak günlere hazırlanabilir. Sıcaklıklar 3-5 derece artarken, ülkemizin geri kalanında önemli bir sıcaklık değişimi olmayacak.
Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Sakarya çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
Parçalı ve az bulutlu, zamanla iç kesimleri yer yer çok bulutlu, öğleden sonra iç kesimleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Afyonkarahisar çevreleri ile Muğla'nın iç kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.
Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile Hatay çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, iç kesimleri ile Hatay çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Konya, Niğde, Kırıkkale, Çankırı ve Yozgat çevreleri ile Ankara kuzey ve doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Çankırı çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinin yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Az bulutlu ve açık, batısının yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Eylül 2024
İmsak 04:54
Güneş 06:15
Öğle 12:39
İkindi 16:08
Akşam 18:52
Yatsı 20:08
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı