Cevaplanmayan detaylar... Akşener'in protokol müdürü ve makam şoförü taşınma günü ofisteydi

Ankara’da bir çalışma ofisi kiraladığı yönünde haberler çıkan eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaptığı yazılı açıklamada haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Ancak Akşener’in açıklamasında, bahse konu olan ofise yeni büro malzemelerinin taşınması esnasında Akşener’in Protokol Müdürü Sinan İnce ve makam şoförünün orada bulunmasına dair bir açıklama görülmedi.

GÜNDEM 14.06.2024, 04:40
1
Cevaplanmayan detaylar... Akşener'in protokol müdürü ve makam şoförü taşınma günü ofisteydi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi sonrası gündemde yer almaya başlayan eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir kez de ofis tuttuğu yönündeki haberler ile gündeme geldi.

Önceki gün, Ankara’nın Çankaya ilçesinde Meclis’e çok yakın bir mesafede ofis tuttuğu yönünde haberler ve ofisin bulunduğu binanın fotoğrafları birçok medya organında yer bulmuştu. Konu ile ilgili Akşener’den yazılı bir açıklama geldi. Akşener, haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtip, “Türkiye’nin herhangi bir yerinde, herhangi bir amaçla bir ofis açmadım. Şimdilik böyle bir planlama içerisinde de değilim” ifadelerini kullandı.
Akşener ofis tuttu Millî Gazete fotoğrafladı

Akşener, her ne kadar ofis tutmadığı yönünde açıklama yapsa da Cinnah Caddesi’nde bulunan ofis önceki gün baştan aşağı yeniden dekore edilip, yeni büro malzemeleri ofise taşındı. Ayrıca taşınma esnasında Akşener’in Protokol Müdürü olan Sinan İnce ve Akşener’in makam şoförünün de orada olması da diğer dikkat çeken detaylardan biri oldu.
Akşener’in tüm haberleri yalanladığı açıklamasında, protokol müdürü ile makam şoförünün neden taşınma işlemi esnasında ofiste olduğuna yönelik bir açıklamaya rastlanmaması da soru işaretlerine neden oldu.
 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Haziran 2024
İmsak 03:28
Güneş 05:13
Öğle 12:46
İkindi 16:37
Akşam 20:09
Yatsı 21:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı