Cübbeli Ahmet mi çark etti... Bahçeli mi değişti?

Devlet Bahçeli için övgü dolu ifadeler kullanan Cübbeli Ahmet, “Öcalan gelsin, Dem Parti grubunda konuşsun” ifadelerinin ardından Bahçeli'ye üstü kapalı göndermelerde bulundu.

GÜNDEM 25.10.2024, 15:25
Cübbeli Ahmet mi çark etti... Bahçeli mi değişti?
24 Ekim 2023’teki bir sosyal medya paylaşımında Devlet Bahçeli için “Kıymetli devlet adamı Devlet Bahçeli büyüğümüz” ifadelerini kullanan Cübbeli Ahmet, Bahçeli’nin “Öcalan gelsin, Dem Parti grubunda konuşsun” çağrısından sonra üslubunu sertleştirdi. Milliyetçi bir tonda ve milliyetçi partinin liderini “üstü kapalı” şekilde eleştiren bir tavra yöneldi.

“Gündem hakkında şöyle bir yorum da benden gelsin:
Bir kere merhum Şehit Muhsin Başkanımız ile otururken şöyle demişti: “Ahmet Efendi! Birilerine teklif edildiği gibi bana da: ‘Amerika ile anlaşırsan önün açılır, sen onlara tamam de desteği al, sonra sözünü bozarsın.’ diye teklif geldi. Ben de onlara ‘Ayı ile yatağa giren ezilmeye mahkumdur.’ diye cevap vermiştim.”
Allâh-u Teâlâ, rûhunu şâd eylesin, ondaki şuurdan bir nebze de, düşmandan nasıl sakınılacağı bilincinden mahrum olanlara nasîb eylesin. Âmîn!”

“Eşkiya ile musâlaha yapılmaz, muhârebe yapılır” vecîzesinin ne kadar doğru olduğu ve teröristlere el uzatmanın ne kadar yanlış olduğu bir daha ortaya çıkmıştır.
TUSAŞ ’a yapılan terör saldırısını telîn ediyor ve Cenâb-ı Mevlâ’dan katillerin kahrını niyaz ediyorum.”

“Son terörist kalmayıncaya kadar devâm edecektik, ilk teröriste geldik şimdi! Bunun îzâhı yok! 40 bin şehîd var, ğâzî var, yetîmleri var, anaları var, babaları var; yemezler, yedirmezler! Herkes haddini bilecek! APO kim yâ! Dinsiz kitapsızın önde giden gavuru!”
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Ekim 2024
İmsak 05:29
Güneş 06:49
Öğle 12:28
İkindi 15:29
Akşam 17:57
Yatsı 19:12
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı