Daha tasarruflusu yok! Toyota Yaris Cross Hybrid bu ay 100 bin TL indirimle sizin olabilir

Toyota’nın iddialı modellerinden biri olan Yaris Cross Hybrid, tasarruflu yakıt sistemiyle çok beğeniliyor. Peki Yaris Cross Hybrid fiyatları ne kadar kaç TL? İşte Yaris Cross Hybrid fiyat listesi…

EKONOMİ 27.07.2024, 13:53
Daha tasarruflusu yok! Toyota Yaris Cross Hybrid bu ay 100 bin TL indirimle sizin olabilir
Dünyanın otomobil sektöründe hızla yükselen motorlar olan elektrikli ve hibrit motorlar, özellikle yakıt tasarrufu arayanlar için uzun vadede harika bir yatırım oluyor. Bu nedenle birçok markanın yönelmeye başladığı elektrikli ve hibrit modeller, dünyaca ünlü otomobil markası Toyota’nın da yeni gözdelerinden. Bu yüzden geliştirmiş olduğu Yaris Cross Hybrid’i bu yıl için yenilen Toyota, temmuz ayında da bu modelini satışta tuttu. Sevilen modelleri arasına kısa sürede Yaris Cross Hybrid’i eklemeyi başarmış olan Toyota, bu modellerin fiyatına ilişkin de bir açıklama gerçekleştirdi. Üstelik bu ay, bu modelde indirim var. Peki Toyota Yaris Cross Hybrid fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Toyota Yaris Cross Hybrid temmuz ayı güncel fiyat listesi…
Bu ay markanın öne çıkardığı modellerinden biri olan Yaris Cross Hybrid, belli olan temmuz ayı anahtar teslim fiyatlarıyla otomobil alıcılarının merakını giderdi. İşte yeni Toyota Yaris Cross Hybrid temmuz ayı güncel anahtar teslim fiyatları:
Bu ay ortalama 100 bin TL indirim ile yetkili satış mağazalarındaki yerini almış olan Yaris Cross Hybrid, Toyota’nın indirimle satışa çıkardığı modellerden biri olmayı başardı. İşte yeni Toyota Yaris Cross Hybrid indirimli fiyatları:
Bugün itibariyle 4 günün kaldığı Toyota Yaris Cross Hybrid indirimlerinin son günü için geri sayım başladı. İndirimlerini 1 Temmuz 2024 tarihi itibariyle başlatmış olan Yaris Cross Hybrid’in sahibi Toyota, indirimlerin son gününü 31 Temmuz 2024 olarak belirledi. Ayrıca sevilen Yaris Cross Hybrid modelinin fiyatının ağustos ayında değişmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:08
Öğle 12:41
İkindi 16:16
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı