Dilan Polat için tahliye kararı çıktı! Bugün cezaevinden çıkması bekleniyor

Mahkeme kararıyla uzun zamandır tutuklu olan Dilan Polat'ın avukatı tarafından yapılan itiraz kabul edildi ve tutuksuz yargılanmasına karar verildi. Polat'ın bugün cezaevinden çıkması bekleniyor.

GÜNDEM 19.08.2024, 14:40
1
Dilan Polat için tahliye kararı çıktı! Bugün cezaevinden çıkması bekleniyor
Medya'da geniş yer bulan kara para aklama davasında haklarında 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 sanıklı davada sıcak bir gelişme yaşandı. 
"Kara para aklama ve vergi kaçırma" suçlarından tutuklanan Polat Ailesi'nin merakla beklenen MASAK raporu çıktı.  Dilan Polat'ın çıkan MASAK raporunda ticari ve finansal konularda yetkisi olmadığı ortaya çıktı. 
Geçtiğimiz Kasım ayında kara para akladıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan ve cezaevinde tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanması için tahliye edilmesin karar verildi. Dilan ve Engin Polat’ın 40 yıla kadar hapislerinin istendiği davada Dilan Polat'ın ev hapsi talebi reddedilmişti.
Marmara Ceza İnfaz Kurumu'nda olan Dilan Polat'ın bugün cezaevinden çıkması bekleniyor. Dilan Polat, 10 aydır tutukluydu. 2023 Kasım ayından bu yana cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat'ın, ilerleyen saatlerde Marmara İnfaz Kurumları Cezaevi'nden tahliye olması bekleniyor.
Mahkeme kararına göre, Dilan Polat tahliye olacak. Engin Polat'ın ilk duruşmaya kadar cezaevinde olması bekleniyor.
Kaynak: En son haber, 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 13 Eylül 2024
İmsak 04:51
Güneş 06:12
Öğle 12:40
İkindi 16:11
Akşam 18:57
Yatsı 20:13
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı