Dünya utandı

KATİL NETANYAHU İÇİN ABD KONGRESİNDE SERGİLENEN “TİYATRO”, SİYONİSTLER VE DESTEKÇİLERİ DIŞINDA TÜM DÜNYANIN TEPKİSİNİ ÇEKTİ.

DÜNYA 26.07.2024, 06:40
1
Dünya utandı
İşgalci İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD Kongresine hitap etti. Konuşmasında Gazze’deki soykırıma karşı çıkan ABD’lileri hedef alan, Gazze soykırımına devam etmek için silah isteyen ve türlü yalanlar söyleyen Netanyahu, ABD Kongresi tarafından 58’i ayakta olmak üzere 79 kez alkışlandı. Utanç veren anlar dünya kamuoyunda da büyük tepki topladı. İşgal, soykırım, katliam ve birçok savaş suçuyla Uluslararası Adalet Divanında yargılanan ve hakkında tutuklama kararı olan bebek katilinin, ABD tarafından bu şekilde ağırlanması insanlığı utandırdı.
ABD’de birçok temasta bulunan ve ABD Kongresine hitap eden bebek katili Netanyahu, hem Gazze halkını hem de Gazze halkına destek veren insanları hedef aldı. Netanyahu, başta öğrenciler olmak üzere Gazze’deki soykırıma karşı çıkan ve Filistin halkını destekleyen tüm ABD’lilere, “İran’ın kullanışlı aptalları” dedi.
“Küfür tek millettir” ayetini hatırlatan konuşma boyunca terörist başı, ABD Kongresi tarafından defalarca alkışlanırken, Demokrat Temsilciler Meclisi Üyesi Rashida Tlaib, Netanyahu’nun konuşması sırasında elindeki “Savaş Suçlusu” yazılı dövizi kaldırdı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:08
Öğle 12:41
İkindi 16:16
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı