Dursun Özbek çılgına döndü: "Elini koparırım!"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray yönetiminde karaborsa bilet satıldığıyla ilgili çıkan iddialara sert cevap verdi.

SPOR 04.09.2024, 09:15
1
Dursun Özbek çılgına döndü:
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 'karaborsa bilet' iddialarıyla ilgili Beyaz TV'ye oldukça sert açıklamalar yaptı.
İşte Dursun Özbek'in açıklamalarından öne çıkanlar;

"Atılan iftiralar, yapılan iftiralar ve bunlara alet olanlara Galatasaray'ın menfaatleri ve geleceği için adalet önünde hesaplaşacağım. Kimse Galatasaray'ın geleceğini alamaz ve çalamaz. Ne mi demek istiyorum? Oyun belli plan belli Galatasaray'ın geleceği olan Florya Projesi sonrasında çıkan bu alçak ve şerefsizce yapılan kasıtlı iftiralar için diyorum.

Kefil oldum. Bir saniye düşünmedim. Galatasaray için yaptım. 56-57 milyon euro karaborsa üzerinden menfaat sağlamışız... Zaten stat gelirimiz yılda 50-60 milyon euro. Bilet fiyatlarını 15 misli arttırdık. Karaborsa yapacak adam, bu şerefsizliği yapacak adam bilet fiyatlarını arttırır mı? Bu nasıl bir mantık? Kulübün 1 lirasına göz dikenin elini koparırım!
Bu iftiralar sebebi ile yakınımda ve uzağımda olan kişilere de söyledim. Babamın oğlu olsa da kim varsa, bu işlere kim bulaştıysa bana bulun dedim. Belge istedim, bilgi istedim, savcıya gittim. Suç duyurusunda bulundu. Devletin değerli savcılarına defalarca giderek sordum soruşturdum. Sayın savcılarımız bana aynen şunu söylediler: "Dursun Başkanım en ufak bir şikayet yok. Belge yok. Bilgi yok. Yine mi siz geldiniz? Yok başkanım yok." Fatih Altaylı'ya gittim dedim ki: "Fatih bana belge ver" O da bana belge yok duyum var dedi.

Şimdi anladınız mı? Hani belge? Ama yalan bilgi çok. Bana yüzde 1 ihtimal bile verenlere bu olayı yüzde 80 ihtiamelle çıkartıp hesap soracağım. Ha bir ha seksen fark eder mi? Hırsızlık hırsızlıktır. Galatasaray'ın kasasından bir kuruş para çalamazsınız. Bunu gündeme getirenlerle adalet önünde hesaplaşacağım.
Neymiş efendim şoförüm benim kasammış. Şoförü ben nasıl kasa yaparım? Şoför benim kasam olur mu? Ben cebimden Galatasaray'a 12 milyon euro verdim. Gözümü kırpmam. Böyle yapan, böyle düşünen adama, adamlara bu iftira alçakça yapılan bir saldırıdır. Genel sekreterimiz Eray Yazgan'dan bahsediyorlar. Şunu bilin ki; yönetimdeki, kulübümdeki herkese kefil olurum ama Eray Yazgan'a defalarca kefil olurum. Ona güvenim sonsuzdur. Yazıktır, ayıptır!

Bu iftiraları atanlara karşı, gelin hukuk önünde beraber hesaplaşalım. Galatasaray'ın geleceğini kimselere vermeyelim. Perşembe günü divanda herkesin gözünün içine baka baka konuşacağım.
Son olarak, sütte leke var bizde yok. Nelerle, kimlerle muhattap oluyoruz. Zoruma giden bu. Dursun Özbek olarak konuşsam kolay. Zor olan Galatasaray Başkanı olarak konuşmak. Ve böyle konuşmak zorundasın. Yani zorundayım. Galatasaray'ın makamına göre."
Kaynak: internet haber merkezi

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Eylül 2024
İmsak 04:54
Güneş 06:15
Öğle 12:39
İkindi 16:08
Akşam 18:52
Yatsı 20:08
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı