Erdoğan-Özel görüşmesinde ikinci perde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 yıl aradan sonra ilk defa CHP Genel Merkezi’ne ayak basacak. CHP lideri Özel ile görüşecek. Bugün saat 16.00’da gerçekleşecek görüşmenin ana gündem maddesi yeni anayasa olurken, toplumda tartışmalara neden olan birçok konu da konuşulacak.

SİYASET 11.06.2024, 04:35
1
Erdoğan-Özel görüşmesinde ikinci perde
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 16.00’da CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e iade-i ziyarette bulunacak. Görüşme CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşecek.

Erdoğan ve Özel arasındaki ilk görüşme 31 Mart yerel seçimlerinin ardından 2 Mayıs’ta gerçekleştirilmişti. Cumhurbaşkanı, CHP liderini AK Parti Genel Merkezi’nde ağırladı. O görüşmede yeni anayasa başta olmak üzere birçok konu gündeme gelmiş ve CHP’ye yapılacak iade-i ziyaret konuşulmuştu.

Bugün gerçekleştirilecek görüşmenin de ana gündem maddesi yine ‘Yeni Anayasa’ olacak. Ancak görüşmede emekli ve asgari ücret zammı, Can Atalay meselesi, kayyım atamaları ve yeni müfredat gibi toplumun tüm kesimlerinin konuştuğu ve büyük tartışmalara neden olan konular hakkında da karşılıklı değerlendirmeler yapılacak.

Bu ziyaret ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 18 yıl aradan sonra CHP Genel Merkezi’ne yaptığı ilk ziyaret olacak. Erdoğan, en son 2006 yılında CHP’ye gitmiş, yeni genel merkezlerine taşındıkları için o dönem CHP Genel Başkanı olan Deniz Baykal’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunmuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Haziran 2024
İmsak 03:28
Güneş 05:13
Öğle 12:46
İkindi 16:37
Akşam 20:09
Yatsı 21:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı