Son Dakika

Erdoğan'dan 3. Dünya Savaşı yorumu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'de düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi dönüşünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan, son günlerde sıkça tartışılan üçüncü dünya savaşı ihtimaliyle ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.

GÜNDEM 12.07.2024, 22:00
1
Erdoğan'dan 3. Dünya Savaşı yorumu!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'de düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi dönüşünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı
Dünyanın belirli bölgelerinde devam eden savaş ve çatışmalar nedeniyle son yıllarda tüm dünyada sıkça dile getirilmeye başlayan olası 3. Dünya Savaşı riskine yönelik kendisine yöneltilen, 3. Dünya Savaşı riski konuluyor.
3. Dünya Savaşı tartışmalarıyla ilgili soruya Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'savaştan çok barışı konuşmalıyız' diyerek şunları söyledi:
"Doğrusu ben görmüyorum, görmek de istemiyorum. Dünyayı bundan önce savaşa sürükleyen gerekçeleri ve alınmayan önlemleri düşündüğümüzde bugün o hatalara düşmemeye özen göstermenin gerektiği ortadadır.
Savaştan çok barışı söylemeli, barışı konuşmalıyız. Attığımız her adımı gerilim değil barış için atmalı, planlarımızı barışı sağlamak ve kalıcı hale getirmek üzere yapmalıyız.
Bütün ülkelerin gerilim değil, barış ve huzur iklimini inşa edecek çabaları hayata geçirmesi gerekiyor."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Ağustos 2024
İmsak 04:30
Güneş 05:56
Öğle 12:46
İkindi 16:27
Akşam 19:26
Yatsı 20:46
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı