Ertem Şener: "Galatasaray'a gelirse direkt şampiyon ilan ederim"

Spor yorumcusu Ertem Şener, Galatasaray'ın transfer çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

SPOR 03.07.2024, 15:00
Ertem Şener:
Futbol yorumcusu Ertem Şener, Youtube kanalında Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.
Şener'in açıklamaları şu şekilde:

"Kim ne derse desin Milli Takım'daki başarının sırrı Galatasaray'da. Geçmiş tarihe bakın, eğer Galatasaray iyiyse Milli Takım da iyi oluyor. Mert Günok ve Merih Demiral işin görünen kahramanları ama Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray'a gelmeseydi gelişim kaydedebilir miydin, sen bunları direkt ilk 11'e yazabilir miydin? Sakat sakat idman yaptıkları zamanlar oldu. Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'ün de elemelerde aldığı maçlar oldu. Montella'nın ekibine bakın Galatasaray'da görev almış antrenörler de var.

Juventus ile sözleşmesi biten Fransız orta saha Adrien Rabiot'un adı Galatasaray ile anılıyor. Eğer gelirse direkt Galatasaray'ı şampiyon ilan ederim. Kimse kusura bakmasın. Tam Okan Buruk'un aradığı, istediği kan olacak cinsten bir adam.

Kenan Yıldız, Galatasaray'ın gündeminde kesinlikle yok. Kanat bolluğu Galatasaray'da fazla. Sağ bek, sol bek, orta saha ve 10 numara alınacak. Okan Buruk'un talimatları bu şekilde. Temmuz ortasında ciddi bir transfer hareketliliği bekliyorum."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 06 Temmuz 2024
İmsak 03:35
Güneş 05:18
Öğle 12:49
İkindi 16:39
Akşam 20:09
Yatsı 21:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı