Eylül ayı kampanyası geldii! Honda yeni HR-V için 100 bin TL’lik indirim

Ağustos ayını indirimlerle geçiren Honda yeni HR-V e:HEV’in bu ay indirim alıp almayacağı merak edilmeye başlandı. Peki Honda yeni HR-V e:HEV eylül ayı fiyatları ne kadar? İşte liste…

GÜNDEM 07.09.2024, 12:25
Eylül ayı kampanyası geldii! Honda yeni HR-V için 100 bin TL’lik indirim
Türkiye pazarında uzunca süredir varlığını koruyan markalardan biri olan Honda, 2024 yılı için yenilediği modellerle bu senenin de en çok dikkat çeken markaları arasına adını yazdırmayı başardı. Yeni senede özellikle hibrit ve elektrikli motorlara yöneldiği görülen Honda, dünya genelinde ses getirmiş olan Honda yeni HR-V e:HEV modelini de Türkiye piyasasına sürdü. Geçtiğimiz ayı indirimlerle geçirmiş olan Honda yeni HR-V e:HEV modelinin eylül ayında nasıl bir fiyat listesine sahip olacağı ise, merak konusu haline geldi. Peki Honda yeni HR-V e:HEV eylül ayı güncel anahtar teslim satış fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Honda yeni HR-V e:HEV eylül ayı güncel anahtar teslim satış fiyatları…

Bu ay indirip alıp almayacağı merak edildiği gibi taban fiyatına zam gelip gelmeyeceği de merak edilen Honda yeni HR-V e:HEV için bekleyiş başladı. Dün itibariyle fiyat listesini güncellemeye başlayan Honda, sevilen modeli yeni HR-V e:HEV için henüz eylül ayı rakamlarını açıklamadı. Ancak Honda yeni HR-V e:HEV’i geçen ay alanlar tam 100 bin TL indirim ile aldı.

Öte yandan geçtiğimiz ay 100 bin TL indirim ile satışa çıkarılan Honda yeni HR-V e:HEV’in indirimsiz olan liste fiyatlarında taban rakam 1,8 milyon TL’ye yaklaşarak 1 milyon 790 bin TL şeklinde belirlenmişti. Honda yeni HR-V e:HEV, geçen ay 3 farklı versiyonla satışa çıkmıştı. İşte Honda yeni HR-V e:HEV’in son fiyatları:

Geçen ay gerçekleşen Honda yeni HR-V e:HEV indirimleri tabanda 100 bin TL olacak şekilde yapılırken, tüm versiyonlar için 120 bin TL’ye varacak şekilde gerçekleşmişti. İndirimli bir şekilde Honda yeni HR-V e:HEV alanlar geçtiğimiz ay şu fiyatlardan yararlandı:

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Eylül 2024
İmsak 04:54
Güneş 06:15
Öğle 12:39
İkindi 16:08
Akşam 18:52
Yatsı 20:08
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı