Eylül ayında da indirimli satışa çıktı! Renault yeni Clio hala 1,1 milyon TL!

Türkiye’de gözde sayılabilecek olan otomobiller arasında yer alan Renault yeni Clio için eylül rakamları belli oldu. Peki Renault yeni Clio eylül ayı fiyatları ne kadar? İşte güncel fiyat listesi…

GÜNDEM 09.09.2024, 03:20
Eylül ayında da indirimli satışa çıktı! Renault yeni Clio hala 1,1 milyon TL!
Tasarımı ve konforuyla segmentinin en çok konuşulan otomobillerinden biri olan Renault yeni Clio için eylül ayı rakamları belli oldu. Bu ay indirimli rakamlardan satışa çıkan ve taban fiyatı segmentinin altında kalan Renault yeni Clio için indirim kampanyasının son tarihi de açıklandı. Üstelik Renault yeni Clio’yu özelleştirmek isteyenlerin ödemesi gereken opsiyon fiyatları da netleşti. Peki Renault yeni Clio eylül ayı güncel anahtar teslim satış fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Renault yeni Clio eylül ayı güncel anahtar teslim satış fiyatları…
Eylül ayı satış rakamları belli olmuş olan Renault yeni Clio, bu aya iki farklı donanım ve üç farklı versiyon ile giriş yapmış bulunuyor. Taban fiyatı 1,1 milyon TL civarında belirlenmiş olan Renault yeni Clio, indirimli fiyata sahip ayın otomobilleri arasında yer alıyor. İşte Renault yeni Clio eylül ayı satış fiyatları:
Bu ay sadece indirimli fiyatlarıyla dikkat çekmeyen Renault yeni Clio, aynı zamanda uygun fiyatlı opsiyonlarıyla da dikkat çekiyor. İki farklı donanımı için sunacağı opsiyonları belirlemiş olan Renault yeni Clio, bu opsiyonların eylül ayı rakamlarını da açıklamış bulunuyor. İşte Renault yeni Clio eylül ayı opsiyon fiyatları:
Renault yeni Clio evolution donanım;
Renault yeni Clio techno esprit alpine donanım;
Bu ayın indirimli otomobillerinden biri olan Renault yeni Clio için indirim kampanyası eylül ayı boyunca devam edecek. Dünyaca ünlü markadan gelen açıklamaya göre, 1 Eylül 2024 tarihi itibariyle bu fiyatlardan satışta olacak olan Renault yeni Clio’nun indirimli fiyatları, 30 Eylül 2024 tarihine kadar yapılacak olan tüm satışlar için geçerli olacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Eylül 2024
İmsak 04:55
Güneş 06:16
Öğle 12:38
İkindi 16:07
Akşam 18:51
Yatsı 20:06
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı