Faruk Özüdoğru ahirete uğurlandı

Milli Görüş Hareketi’nin İzmir’deki öncü isimlerinden Faruk Özüdoğru rahmet-i Rahman’a kavuştu. Ömrünü, canıyla malıyla davaya hizmete adayan, Milli Gazete’mizin de en sadık okurlarından biri olan merhum Faruk Özüdoğru, dün Milli Görüşçü yol arkadaşlarının duaları ile ebediyete yolcu edildi.

AİLE 02.10.2024, 07:30
2
Faruk Özüdoğru ahirete uğurlandı
Saadet Partisi ve Milli Görüş teşkilatlarına maddi ve manevi katkılarıyla bilinen, Milli Görüş Hareketi’nin İzmir’deki sancaktarlarından Faruk Özüdoğru rahmet-i Rahman’a kavuştu. Kendisi gibi ailesi ve yakınları da sâdık birer Milli Görüşçü olan merhum Faruk Özüdoğru, Saadet Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Özüdoğru ile Emine Özüdoğru'nun babası, Saadet Partisi İzmir İl Başkan Yardımcısı Selçuk Kavuşan’ın kayınpederi, Kemalpaşa eski Belediye Başkanı merhum Mehmet Ali Özüdoğru'nun kardeşiydi. Merhum Faruk Özüdoğru, Milli Gazete’mizin okunmasında, anlaşılmasında ve daha geniş kitlelere yayılmasında çok büyük fedakarlıklar göstermişti.
Milli Görüşçü teşkilat büyüğümüz Faruk Özüdoğru sevenlerinin ve yakınlarının dualarıyla ahirete yolcu edildi. Ömrü hayatını canıyla ve malıyla davaya hizmete adayan Faruk Özüdoğru, dün ikindi namazına müteakip Yağhaneler Çinili Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Işıkkent Mezarlığı'na defnedildi. Merhumun İzmir’deki cenaze törenine Saadet Partisi Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın, Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran’ın yanı sıra il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda Milli Görüşçü katıldı.
 
 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 06 Ekim 2024
İmsak 05:12
Güneş 06:31
Öğle 12:32
İkindi 15:48
Akşam 18:22
Yatsı 19:36
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı