Fenerbahçe gol avcısının peşinde, Beşiktaş'tan Di Maria atağı

Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun da onayı ile flaş bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Son olarak Batshuayi transferini gerçekleştiren sarı-lacivertliler, bu kez Konferans Ligi'nin gol kralını kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş ise Di Maria’yı mercek altına aldı.

SPOR 02.07.2024, 10:05
Fenerbahçe gol avcısının peşinde, Beşiktaş'tan Di Maria atağı
Fenerbahçe, transfer sezonunda golcü arayışlarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, Batshuayi'nin ardından yeni bir ismin peşine düştü. Fransız basınından gelen haberlere göre, Fenerbahçe Konferans Ligi'nin gol kralı için harekete geçti.
Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, yeni sezon kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Foot Mercato'nun haberine göre, sarı-lacivertli ekip Olympiakos forması giyen Ayoub El Kaabi için girişimlerde bulundu.

Haberde, geçtiğimiz sezon Olympiakos ile Konferans Ligi şampiyonluğu yaşayan El Kaabi'ye Yunan kulübünün yeni sözleşme teklif ettiği, ancak Fenerbahçe'nin araya girdiği belirtildi. Jose Mourinho'nun da yıldız santrforu kadroda görmek istediği ve kulübün kısa süre içinde transferi sonuçlandırmayı hedeflediği iddia edildi.
Fas asıllı forvet, daha önce Süper Lig'de Hatayspor formasını da giymişti. El Kaabi, geçen sezon Olympiakos'ta çıktığı 50 resmi maçta 33 gol atıp 3 asist yaparak etkileyici bir performans sergiledi.

Öte yandan, Beşiktaş da transfer sezonunda ses getiren hamleler yapıyor. Gabriel Paulista ve Rafa Silva transferlerinin ardından siyah-beyazlı ekip, dünya çapında bir yıldızın daha peşine düştü.
Portekizli gazeteci Pedro Almeida'nın haberine göre, Beşiktaş Benfica ile sözleşmesi sona eren Arjantinli yıldız Angel Di Maria için harekete geçti. Siyah-beyazlı kulübün, Di Maria'ya yıllık 10 milyon euroyu aşan bir sözleşme teklif ettiği öne sürüldü.

Arjantinli yıldızın henüz bu teklife yanıt vermediği belirtiliyor. Beşiktaş yönetimi, Di Maria'nın kararını sabırsızlıkla bekliyor. Tecrübeli oyuncunun transferi gerçekleşirse, Beşiktaş'ın kadrosuna önemli bir takviye yapmış olacağı düşünülüyor.
Türk futbolunda transfer sezonu hızlı başladı. Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi büyük kulüplerin yaptığı hamleler, ligin kalitesini artıracak gibi görünüyor. Taraftarlar, yeni sezonun başlamasını ve transferlerin sahada nasıl performans göstereceğini meraklı bir şekilde bekliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 04 Temmuz 2024
İmsak 03:33
Güneş 05:17
Öğle 12:48
İkindi 16:39
Akşam 20:09
Yatsı 21:46
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı